Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Двегодишна фенка на Риана изпробва гримовете й

 

Оценка: (0/5)

Двегодишна фенка на Риана изпробва гримовете й

Като много влогъри Самиа Али изпробва козметичната линия на Риана Fenty Beauty. За разлика от много влогъри обаче Самиа е само на 2 години.

Най-следваните звезди в Инстаграм за 2017

Но нека не спираме желанието на детето, което има над 62 000 последователи в YouTube, да се включи в рекламата на Fenty Beauty. Въоръжена с четки, основа, блясък Match Stix и разбира се, Killawatt Trophy Wife хайлайтър, Самиа ни показва как да заблестим с гримовете на Риана, буквално.

►►► Рири ослепителна като слънцето на представянето на Fenty Beauty

Разбира се, Самиа не е задължително да обръща внимание на статистическите данни за социалните медии на нейната възраст, но майка LaToya Forever върши това вместо нея. Тя отбелязва и появата на видеото на дъщеря си в Instagram профила на Риана.  

Двегодишна фенка на Риана изпробва гримовете й

Майката на Самиа също се изявява, като влогърка със свой YouTube канал. Тя е  инициатор и създател на влога на двегодишната си дъщеря. Определено амбициозна майка, която се опитва да върви по стъпките на семейство Кардашиян, публикувайки видеа, свързани със семейството й, които напомнят на реалити епизоди. 

 

 

 

 

A post shared by LaToya Forever (@latoyaforever) on

 

►►► Как да получиш хиляди лайка в Instagram

Samia's Life показва моменти от живота на двегодишната влогърка, който явно се оказва доста вълнуващ за нейните последователи, чийто брой не спира да расте. Може би това е тайната да си успешен влогър - когато започнеш да правиш видеа, още от момента, в който проговориш. 

 

 

 

 

A post shared by Samia Ali (@samiaslife) on

 

Въпросът е ще видим ли скоро и YouTube канала на малкия брат на Самиа? 


Виж ощеНово в Cosmo