Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Карис Зита Дъглас: съучениците я тормозят

 

Оценка: (0/5)

Карис Зита Дъглас: съучениците я тормозят

Звездното момиче, дъщеря на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, призна, че децата я тормозят заради възрастта на баща й.

Звзедни деца и техните майки - виж ги в галерията долу.

Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си

►►►Катрин Зита-Джоунс и Карис - като две капки вода.

Децата са жестоки и тази истина в момента изпитва на гърба си дъщерята на звездното семейство Карис, която се снима за фотосесия заедно с известната си майка.

Сн.: Town & Country
Сн.: Town & Country

Катрин и Карис станаха героини в септемврийския брой на Town&Country, греят от корицата и определено можем да кажем, че майка и дъщеря са като две капки вода.

Сн.: Town & Country
Сн.: Town & Country

Но 15-годишната представителка на звездното семейство има от какво да се оплаче. Момичето разказва в интервюто за изданието, че й е много трудно да расте под непрекъснатото внимание на пресата и неспирните подигравки на съучениците й.

Тя обяснява какво е ейджизъм и училищен булинг.

Момичето се сблъсква с неприкритата злоба на връстниците си. А причината за това е възрастта на баща й Майкъл Дъглас. Той е на 73, докато Катрин Зита е на 48. 25-годишната разлика във възрастта на родителите й дава повод на съучениците на Карис да злословят и да я обиждат.

Хората обикновено казват: „Дядо ти е дошъл да те вземе от училище“, оплаква се Карис.

Освен озлоблението на децата, момичето страда и от заглавията в пресата, които също не престават на напомнят годините на баща й.

Карис Зита Дъглас: съучениците я тормозят

„Веднъж видях статия, в която пишеше, че Майкъл Дъглас отново е болен от рак и че ще умре след месец. Разплаках се. Тогава си помислих: защо родителите ми не са ми казала за това? Но, всичко това беше лъжа“, сподели откровено Карис.

Майка ми е моята икона и и пример за подражание“

Карис


Виж ощеНово в Cosmo