Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Джоли говори с децата си за сексуалното насилие

 

Оценка: (0/5)

Джоли говори с децата си за сексуалното насилие

Анджелина Джоли разказа за сексуалното насилие: „Да, говоря с децата си за това“.

Стилът на Анджелина Джоли: по-бляскав отвсякога. Виж го в галерията долу.

Ослепителният стил на Анджелина Джоли

►►►140 пострадали от насилие излязоха на сцената.

Джоли говори с децата си за сексуалното насилие

Докато Холивуд се бореше с насилието в шоубизнеса, Анджелина Джоли мислеше как да помогне на жертвите на сексуалното насилие в зоните на военни конфликти. Актрисата, която е специален посланик на Върховния комисариат на ООН по проблемите с бежанците, вече няколко години поддържа работата на експертите, насочена към снижаване нивото на насилието, и дори беше удостоена с награда за това. В интервю пред Marie Claire звездата се обърна с призив за помощ на жертвите на престъпления и сподели лични преживявания.

„Сексуалното насилие по време на война е забранена тема в обществото. Оживелите жени и мъже, а също и децата, родени в резултат на изнасилване, стават аутсайдери. Те са заклеймени от позора, а престъпниците остават ненаказани. Ето какво трябва да се промени“, каза актрисата в интервю.

В хода на разговора тя напомни, че 37 страни в света продължават да освобождават от съдебно преследване насилници, ако те са женени за жертвата си или са съгласни да сключат брак с нея впоследствие.

Джоли призна, че обсъжда проблема с насилието с децата си.

„Говоря по тази тема, не само с дъщерите си, но и със синовете си. Това не е само женски проблем, а решението трябва да се намери и от двете страни. Мъжете също стават жертви на престъпления. Важно е в обществото да се намерят хора, които да напомнят, какво означава да си истински мъж, с уважително отношение към жената“, казва Анджелина пред журналистите.


Виж ощеНово в Cosmo