Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Джиджи Хадид: "Болна съм, а не наркоманка"

 

Оценка: (0/5)

Джиджи Хадид: "Болна съм, а не наркоманка"

На 22-годишната Хадид й е поставена диагноза Хашимото – хронично възпалително заболяване на щитовидната жлеза, което поразява ендокринната система и трудно се поддава на лечение.

Кое е това момиче? Разбери от галерията ни със снимки.

Джиджи Хадид - новото IT момиче

Моделът сама съобщи неприятната новина, като отговор на критика по свой адрес. След ревютата на Jeremy Scott и Bottega Veneta по време на Седмицата на модата в Ню Йорк тя получи много упреци заради това, че е прекалено слаба.

►►►Какво представляват 24 часа от живота на Джиджи Хадид?

Отново зазвуча старата хайтърска песен за „анорексията“ и „наркоманията“. И Хадид, уморена от нападките, сложи точка на въпроса относно външния й вид, обяснявайки в страницата си в Twitter за какво точно става въпрос.

Джиджи Хадид: "Болна съм, а не наркоманка"

„Тези, които толкова силно се вълнуват защо тялото ми се е променило през годините, вие, може би не знаете, но точно когато започнах кариерата си на 17 години, още не бяха диагностицирали заболяването ми Хашимото. Тези, които тогава ме определяха като прекалено едра за модел, просто виждаха резултатът от възпалителния процес и оттоците вследствие на него. В последните няколко години ми беше оказана добра медицинска помощ, която ми помага да се боря със симптомите на болестта, включително с умората, проблемите с метаболизма и способността на тялото да задържа топлина. Също така взех участие в медицинско изследване, което ми помогна да балансирам ендокринната си система.

Джиджи Хадид: "Болна съм, а не наркоманка"

Да, стресът и прекаленото натоварване могат да повлияят на външния ми вид, но аз винаги съм се хранила по един и същ начин. Просто тялото ми реагира по различен начин на старите процеси, което е добре за здравето ми. Може да ви се струвам прекалено слаба. Повярвайте ми, това не е начинът, по който самата аз бих искала да изглеждам, но най-важното е, че в момента се чувствам по-здрава отпреди“, разказа Джиджи.

Кога й е била поставена диагнозата, моделът не уточнява. Болестта на Хашимото е рядко и бавно прогресиращо автоимунно заболяване. Сестрата и майката на Джиджи пък страдат от друго хронично заболяване – лаймска болест.


Виж ощеНово в Cosmo