Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Джеси Джей обидена, че всички я сравняват с Джена Дюън

 

Оценка: (0/5)

Джеси Джей обидена, че всички я сравняват с Джена Дюън

След като Чанинг Тейтъм направи връзката си с Джеси Джей официална в Instagram съвсем наскоро, феновете в интернет започнаха да сравняват певицата с бившата му жена, Джена Дюън.

Джена любезно обърна внимание на коментарите, като публикува закодираното съобщение, че изпраща „добри вибрации на всички“.

Джеси Джей обидена, че всички я сравняват с Джена Дюън

Джена също излиза с нов мъж, но никой не коментира как той изглежда, сравнение с Чанинг

От друга страна, Джеси Джей е дълбоко разочарована от сравненията с бившата на Тейтъм, защото написа доста дълго и емоционално съобщение към хората, които смятат, че двете си приличат.

Ето го и него:


Понякога виждам истории за мен онлайн, с които не съм съгласна. Често ги игнорирам, защото в 99% от случаите, те не довеждат до нищо позитивно.

Но наскоро видях една история, която се повтаря отново и отново през последните седмици. Сравняват ме с една друга красива жена и се заяждат коя от нас е по-хубава.

Тук съм, за да поговоря за тези истории и начинът, по който са написани. Опитвам се да открия някакъв позитивизъм в тях... Все още не съм успяла.

Кой се чувства добре от такива истории? Със сигурност не аз.

... Трябва да погледнете само някои от коментарите, за да разберете, че тяхната цел не е жените да подкрепят други жени, а по-скоро едни жени да обиждат други. Толкова съм разочарована и засрамена, че името ми е въвлечено в подобни спекулации.

Прекарах голяма част от детството си, за да се почувствам добре в своята кожа, точно както правят много други момичета. Когато пораснах, реших да направя кариера в музиката, за да се опитам да помогна/вдъхновя себе си и останалите жени да видят вътрешната си красота. Ще продължавам да го правя. Хора, светът се нуждае от това. Повече от всякога.

... Аз съм жена, която подкрепя ВСИЧКИ останали жени. Аз съм жена, която обича ВСИЧКИ жени и няма да си мълча, когато медиите непрекъснато учат малките момиченца да се сравняват едно с друго. Или да се заяждат коя е по-красива.

... Проявете чувствителност, когато казвате нещо. Използвайте мили думи. Нямате идея, какво могат да причинят думите на някого. Една по една, дами, ние сме силни. Но ЗАЕДНО?! НИЕ, ЖЕНИТЕ, НАИСТИНА МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ СВЕТА.


Макар Джеси да не споменава името на Джена Дюън никъде в прочувственото си послание, за всички е ясно, че тя има предвид именно нея.

Джеси Джей обидена, че всички я сравняват с Джена Дюън

Посланието на Джеси относно външния вид и злобните женски заяждания, бе повече от красноречиво

Провери какво бивше гадже си самата ти, според зодията ти (галерията долу):

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти

Дотолкова е ясно посланието, че бившата съпруга на Чанинг Тейтъм също използва Instagram , за да изкаже мнението си по темата с абсурдните сравнения между нея и Джеси Джей.

Амин, Джеси! Да! Жените трябва винаги да се подкрепят. Няма нужда от негативност. Нека живеем в свят, в който се подкрепяме. Както казах и преди, изпращам позитивни вибрации на всички. Изпитвам единствено респект!

Изглежда, че на Джена и Джеси не им пука, че и двете имат кестеняви, късо подстригани прически. И че споделят един мъж. Щом те двете могат, без да се карат, значи и ние можем. Какво значение има дали си приличат и как изобщо смеем да сравняваме коя е по-красива от другата?

Джеси Джей обидена, че всички я сравняват с Джена Дюън

Самият Тейтъм все още не е направи "включване" по темата

Да не говорим, че никъде в медиите не е излязла статия на тема дали Чанинг Тейтъм си прилича с новото гадже на Джена, Стив Казий. Стига с тези двойни стандарти! Както каза Джеси, красотата идва отвътре и само това има значение!


Виж ощеНово в Cosmo