Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Джейн Фонда: „Открих себе си на 60“

 

Оценка: (0/5)

Джейн Фонда: „Открих себе си на 60“

Джейн Фонда не е била „тази, която е трябвало да бъде”, докато не е навършила 60 години.

Виж тук девет страхотни жени над 50, които изглеждат за пример (галерията долу):

9 невероятни жени над 50-годишна възраст, които ще те вдъхновят

80-годишната актриса заяви, че до преди две десетилетия животът ѝ „се е определял от мъжете” около нея, включително от баща ѝ Хенри Фонда и тримата й съпрузи Роже Вадим, Том Хейдън и Тед Търнър, но тя най-после е започнала да живее за себе си, вместо да „угажда”, тя е могла да бъде човекът, „който е трябвало да бъде”.

Джейн Фонда: „Открих себе си на 60“

Джейн Фонда в иконичната си роля на Барбарела през 1967 г.

„Мъжете определяха начина ми на живот. Бях възпитана да се моля. Исках баща ми да ме обича и се превърнах в това, което той искаше, а не в това, което бях. Отне ми 60 години, за да стана тази, която трябваше да съм от самото начало”, сподели Фонда.

Актрисата се разведе с последния си съпруг през 2001 г. „Той беше секси. Той имаше 2 милиарда долара, но аз го оставих, защото имаше едно ангелче на рамото ми, което ми каза: „Ако останеш ще умреш, без да откриеш себе си”, добави Джейн Фонда.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo