Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Део и Мариана се сгодиха. А сега накъде?

 

Оценка: (0/5)

Део и Мариана се сгодиха. А сега накъде?

Мариана Станчева – чаровната половинка на не по-малко чаровния водещ Деян Славчев – Део, сподели пред най-близките си (и пред нас :)), че съвсем наскоро са направили тази хепи крачка.

Звездни бащи и техните синове - двойници

Преди повече от година двамата станаха родители на прекрасния Боби и от този момент (а и изобщо, откакто са официално заедно), феновете им се питаха кога ли узаконят връзката си.

►►►Мечтите се сбъдват една след друга

Е, явно моментът е дошъл, защото решението вече е взето, колелото се е завъртяло... Предложението е било повече от романтично – повярвайте ни, знаем го от първо лице, думите, които са си казали, биха накарали накарали бузите и най-големия стоик да поруменеят.

Мариана и Боби
Мариана и Боби

Е, малко остава да разберем подробности около любовното събитие, което сме сигурни, че влюбените очакват с нетърпение.

Щастливите родители водят сина си от съвсем малък по гръцкото крайбрежие
Щастливите родители водят сина си от съвсем малък по гръцкото крайбрежие

Но през това време и Део, и Мариана не витаят в облаците в подготовка на заветния ден и в безкрайни вълнения, а се стараят да оползотворят всяка свободна минута заедно – пътуват, почиват, работят. Да, точно така – и ако публиката вижда любимеца си Део на екран достатъчно често, то Мариана също не прахосва времето си и денят й не минава единствено в отглеждането на сина им Боби и в осигуряването на уют в дома.

Мариана в работна обстановка - с колежката си Цвети и със СкандаУ, едни от първите, които се "престрашават" да застанат пред микрофона й
Мариана в работна обстановка - с колежката си Цвети и със СкандаУ, едни от първите, които се "престрашават" да застанат пред микрофона й

Отскоро тя е част от един фантастичен екип в един готин сайт и взима интервюта от интересни и креативни млади хора. Тя, заедно с колежката си и приятелка Цвети, откриват талантливи и любопитни лица из улиците на града, понякога популярни, друг път – не чак толкова, и ги представят на нас по най-добрия начин.

Браво, по всички личи, че с Део не си губят времето, таланта и амбициите, а ние с нетърпение очакваме да разберем кога в главите ни ще зазвучи Менделсон. Вие обаче можете да научите пикантни подробности около събитието от страниците на августовския брой на списание Story, който съвсем скоро ще е на пазара.


Виж ощеНово в Cosmo