Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Денис Ричардс се омъжва отново

 

Оценка: (0/5)

Денис Ричардс се омъжва отново

Чаровничата ще каже „да“ на Арън Файпърс.

Някои се женят дори там. Виж къде в галерията долу.

Сватба на връх Еверест

►►►Татко Чарли дори не може да издържа децата си.

Денис Ричардс се омъжва отново

47-годишната Денис се реши отново да мине в графата на омъжените жени, а избраникът й е актьорът Арън Файпърс, с когото тя започна да се среща през декември миналата година.

Денис Ричардс се омъжва отново

Денис и Арън са сгодени и искат да се оженят колкото се може по-скоро, още повече, че Файпърс приключи с развода си отдавна.

„Арън мечтае да отвори нова глава в живота си“, сподели близък до двойката, макар той нелеко да сложи точка с предишната си избраница – Николет Шеридън от „Отчаяни съпруги“, с която се разведе преди два години след 6-месечен брак.

Денис Ричардс се омъжва отново

За Рачърдс този брак също няма да е първи. В началото на 2000-ата тя беше омъжена за актьора Чарли Шийн, от когото роди две дъщери: Сам и Лола Роуз. През 2011 г. Ричардс осинови момиченце, което кръсти Елоиз Джони Ричардс.


Виж ощеНово в Cosmo