Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Децата на Уидърспун и Филип са техни клонинги

 

Оценка: (0/5)

Децата на Уидърспун и Филип са техни клонинги

Райън Филип, бившият съпруг на Рийз Уидърспун, благослови интернет със страхотна семейна снимка, която показва двете им деца Ава и Дикън.

Единственото, което се пита в задачата е: това наистина ли са Ава и Дикън или младите Райън и Рийз, дошли от миналото с машина на времето?

Виж как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си в галерията долу:

Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си

Не се шегуваме, това е единственото обяснение на факта, че отрочетата на Райън Филип и Рийз Уидърспун изглеждат точно като родителите си на младини.

Децата на Уидърспун и Филип са техни клонинги

Децата на Уидърспун и Филип са техни клонинги

Райън и Рийз разхождат малката Ава на снимачната площадка на "Професия блондинка" през 2000 г.

Наистина сме шокирани, защото не сме виждали две деца, които толкова поразително много да приличат на родителите си. Отдавна знаехме това за Рийз и Ава, които лесно могат да бъдат объркани една с друга на червения килим. Увери се сама:

Сега вече сме наясно, че Дикън пък е копие на Райън и потриваме доволно ръце за всички предстоящи снимки, които ще видим на тях двамата!


Виж ощеНово в Cosmo