Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Децата на Бионсе са като нейна сянка

 

Оценка: (0/5)

Децата на Бионсе са като нейна сянка

Децата на певицата Бионсе бяха плътно до нея и я подкрепиха при снимките на легендарна корица.

Виж Бионсе на Coachella 2018 в галерията долу.

Бионсе на Coachella 2018

►►►Какво не си знаела за Бионсе - разбери тук.

Децата на Бионсе са като нейна сянка

Корицата на септемврийския брой на американския Vogue, от който грее Бионсе, стана историческа: за първи път от 126 години от съществуването на списанието cover story-то е заснето от тъмнокож фотограф.

23-годишният Тейлър Мичъл показа звездата в няколко образа, а процесът по съзнаването им наблюдаваха децата на изпълнителката: 6-годишната Блу Айви и едногодишните Сър Картър и Руми.

Децата на Бионсе са като нейна сянка

Видеото показва снимки от бекстейджа, а кадрите с децата се сменят с демонстрация на тоалетите, аксесуарите и детайлите от сета.

В интервюто Бионсе разказва за няколкото поколения жени в семейството й.

Децата на Бионсе са като нейна сянка

„Мама ми обясни, че е важно не само как те виждат околните, но и как самата ти се виждаш. На мен, като на майка на две дъщери, ми е важно те да виждат себе си във филми, книги, в модата... Много ми е важно да се виждат в ролята на шефове, на генерални директори, за да разберат, че са способни да напишат сценария на собствения си живот, че възможностите им нямат таван“, сподели мислите си певицата.


Виж ощеНово в Cosmo