Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Честито Иън, вече си татко

 

Оценка: (5/5)

Честито Иън, вече си татко

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд станаха родители.

Най-сексапилните вампири на екрана

Май, май вампирското семейство си има поколение. Оказва се, че бебето се е появило на бял свят още на 25 юли, но едва сега този факт стана известен. Както съобщава E! News, Ники е родила дъщеря, която са кръстили Боди Солей Сомърхолдър. Това е първото дете на двойката.

►►►Пословичната любов на Иън Сомърхолдър към животните

Иън и Ники не криеха от публиката, че ще стават родители, за разлика от много други звездни личности, които до последния момент пазят подобна новина в тайна.

Сн.: Nikki Reed is My Sun Flower
Сн.: Nikki Reed is My Sun Flower

За попълнението в семейството двойката се похвали още през май, публикувайки снимка в Instagram. „За своите 38 години на тази земя никога не съм изпитвал подобно чувство – силно и прекрасно. Не мога да мисля за нищо друго, само за новата страница в живота ми. И двамата искаме вие да научите това от нас“ – написа тогава Сомърхолдър.

Ники и Иън започнаха да излизат официално през 2014 г., нищо че се познават много преди това. „Иън веднага ми хареса, макар и разликата във възрастта малко да ме притесняваше“ - беше откровена тя. Но с времето той се превръща в любимия й мъж, а тя – в незаменимата му половинка, която също като него започна да се занимава с благотворителност, да обръща внимание на проблемите, свързани с жестокото отношение към животните, със замърсяването на околната среда, започна да помага и на деца, болни от аутизъм.

Честито Иън, вече си татко

През април 2015 двамата се ожениха. Те се отказаха от подаръци за сватбата и помолиха гостите да внесат сумата, която се отделили за тях, във фонда на Иън Ian Somerhalder Foundation, занимаващ се със спасяването на животни.


Виж ощеНово в Cosmo