Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Чарлийз Терон призна, че синът й Джексън е момиче

 

Оценка: (0/5)

Чарлийз Терон призна, че синът й Джексън е момиче

Признанията на актрисата Чарлийз Терон шокираха феновете й.

Уличният стил на звездите: виж го в галерията долу.

Звезден секси street style

►►►Чарлийз Терон срещу 20-те излишни килограма.

Няколко години подред феновете на 43-годишната Чарлийз Терон недоумяваха защо актрисата настоятелно облича сина си Джексън, когото осинови през 2012 година в ЮАР, като момиче. Той редовно се появява пред хората с рокли, поли, розови обувки и ходи с плитки.

Чарлийз Терон призна, че синът й Джексън е момиче

Терон често е критикувана за избора на облеклото за детето, само че тя никога не реагира на подобни коментари и продължава да облича Джексън с женски дрехи.

Тези дни обаче Чарлийз даде видеоинтервю, в което разказа, че синът й всъщност е...момиче!

„Гледам моите две красиви момичета (през 2015 Чарлийз осинови Август) и като всяка друга майка се притеснявам за тях“, каза звездата.

Дали това признание е било предварително уговорено, или Джексън наистина е момиче (а тогава защо актрисата толкова дълго е скривала този факт, вкярвайки хората в заблуда?), засега не е ясно.

Журналистката, която взима интервюто, не зацикли върху шокиращото признание и изобщо се държеше така, все едно новината ама хич не я е впечатлила.


Виж ощеНово в Cosmo