Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Cardi B показа първата снимка на дъщеря си

 

Оценка: (0/5)

Cardi B показа първата снимка на дъщеря си

Cardi B стана майка преди няколко месеца и да кажем, че не очакваме с нетърпение да видим най-накрая снимки на бебето, би било омаловажаване на ситуацията.

В същия ден, в който певицата оповести в Instagram, че се разделя с Offset, бащата на дъщеря й Кълчър, тя публикува и снимка на мъничето.

В предишни ингтервюта, Cardi B е казвала, че се страхува да показва снимки на Кълчър. Чувствата на звездата все пак са смесени, защото друг път е споменавала колко много иска хората да видят лицето на бебчето.

►►► Cardi B: "Раждането ми счупи вагината"

„Понякога ми се иска хората да знаят колко красива и невероятна е тя – признава тя в друго интервю. – Тя наистина е скъпоценна за мен. Има толкова много луди хора наоколо. Искам да я предпазя!“

Cardi B показа първата снимка на дъщеря си

Няма и шест месеца от раждането, но певицата е обратно в играта

Явно Cardi B най-накрая е надмогнала страховете си относно Кълчър. А може би бъдещият развод с Offset й е повлиял по някакъв начин?

Cardi B показа първата снимка на дъщеря си

Cardi B и Offset на сцената на благотоврителния коледен бал на радио KIIS FM - дата е 30 ноември, двамата се целуват... какво толкова е случило в рамките на няколко дни?

За момента не знаем много около раздялата, освен думите на певицата, според които двамата „вече не са влюбени един в друг“. Нищо, ние ще се утешаваме със снимки на малката Кълчър!


Виж ощеНово в Cosmo