Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Брад и Анджелина: Ура! Любовта победи!

 

Оценка: (0/5)

Брад и Анджелина: Ура! Любовта победи!

Актьорите размислиха да се развеждат

Кои зодии са най-добрите съпрузи

През последните дни ти съобщавахме само кофти новини – разделихме Амбър Хърд и Илън Мъск, Роман Абрамович и Даша Жукова... Но, сега сме готови да ти поднесем и нещо приятно – 42-годишната Анджелина Джоли и 53-годишният Брад Пит, чиято раздяла през миналата година разби сърцата на милиони техни фенове, размислиха да се разделят и взеха решение все пак да не се развеждат.

►►►Запознай се с кулинарните върхове на Анджелина Джоли

За това съобщи авторитетното издание US Magazine, чиито звездни новини обикновено се оказват истина.

Брад и Анджелина: Ура! Любовта победи!

В момента съпрузите са на крачка от примирието. Може би все пак Анджелина е решила да даде на Брад втори шанс, виждайки го как страда и колко силно се опитва да се промени, за да спаси семейството си.

Брад и Анджелина: Ура! Любовта победи!

Разбирайки всичко това, Джоли е съжалила, че е подала молба за развод. Вече няколко месеца бракоразводното дело стои на едно място и никой не мисли, че то изобщо ще се случи.

Раздялата след 12 години съвместен живот удари и по двамата: Брад се спасяваше от мъката с помощта на арт терапия и се затвори в себе си, а Анджелина започна да се занимава с домакинство и да възпитава предимно тя децата.

Най-много пострадаха малките, защото можеха да виждат баща си рядко, и то под наблюдението на социалните служби. Брад не оспори нито едно искане на жена си и започна да работи върху себе си, за да й покаже, че може да се промени и че не всичко е загубено.

Брад и Анджелина: Ура! Любовта победи!

Брад и Анджелина: Ура! Любовта победи!

Скандалният бракоразводен процес постепенно затихна, а Джоли все по-често започна да казва в интервюта колко й липсва Брад. „Тя все още ги обича“ – споделя източник, близък до двойката пред медията.

Искрено се надяваме слуховете да се окажат истина и Брад и Анджелина отново да са заедно. В крайна сметка, нали любовта трябва да побеждава?


Виж ощеНово в Cosmo