Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бивша плаче за Хари ден преди сватбата му

 

Оценка: (0/5)

Бивша плаче за Хари ден преди сватбата му

Ден преди сватбата Хари провел тежък разговор с бившата си Челси Дейви.

Най-готините снимки от сватбата на Хари и Меган - тук ►

Всички снимки, които трябва да видиш от кралската сватба

►►►Красавиците, които се осмелиха да бият дузпата на принц Хари

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл събра 600 гости, сред които бяха и две от бившите приятелки на младоженеца: 32-годишната Челси и 29-годишната Кресида Бонас. И ако може да се вярва на информацията във Vanity Fair, буквално ден преди да си каже с любимата заветното „да“, принцът е провел емоционален разговор с Челси.

Челси (в средата) се усмихва пред обективите на фотографите. Но дали й е толкова весело?
Челси (в средата) се усмихва пред обективите на фотографите. Но дали й е толкова весело?

Близък да кралското семейство съобщил пред изданието, че Челси Дейви не искала да присъства на сватбата на бившия си приятел.

Двамата се чули прощално по телефона и признали, че Хари трабва да продължи напред. Челси била много развълнувала и плакала, не искала да присъства на събитието, на което Хари ще се врече във вярност на друга, разказва информаторът.

Хари потвърди, че Челси е била поканена единствено на тържествената церемония в Уиндзорския замък. Както и Кресида Бонас – и тя не е била в списъка на гостите на вечерното парти в имението Фрогмор Хаус.

Връзката на Хари с Черси беше най-дългата – двамата бяха заедно 6 години, с малко прекъсвания. Дейви беше скъп гост на сватбата на Кейт и Уилям през 2011 г.

Само че между двамата я нямаше тази искра, която да подпали чувствата, както се случи, когато принцът срещна Меган. И затова, веднага след като се запознаха, той разбра, че тя е жената, с която иска да остарее.


Виж ощеНово в Cosmo