Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Белучи: „Търся мъж, който ще изхвърля боклука“

 

Оценка: (0/5)

Белучи: „Търся мъж, който ще изхвърля боклука“

В новия сезон на „Dix pour cent“ („Десет процента“) тя играе дива, която търси нормален мъж.

В реалния живот тя го е намерила. „Аз също търся нормален мъж! Който ще изнесе боклука, ще се грижи за сметките и ще приеме ежедневието... Струва ми се, че е много забавно да създам персонаж, за който аз съм източник на вдъхновение, но който остава измислен. Тази жена казва, че се среща само с егоцентрични звезди или заможни бизнесмени, че не може да остане сама повече от три седмици. За щастие, моето съществуване не се ограничава само до това! Тя се страхува да бъде себе си в реалния живот. Докато аз съм твърдо стъпила на земята като жена и майка. И най-вече моето сърце не може да бъде взето“, казва Моника Белучи в отговор на въпрос на списание „Пари мач“ дали в новия сезон на поредицата „Десет процента“, играе самата себе си и също търси човек, който да наруши самотата й.

►►► Коя е младата съпруга на бившия на Монийка Белучи - виж тук

Ето и част от интервюто на френското списание с Моника Белучи:

ПМ: И така, споделяте ли живота си с някой ... нормален?

МБ: Аз съм с един и същ човек от известно време и всичко е наред. Някой нормален, какво би означавало това? Самата аз, не мога да предложа добре подреден, структуриран ежедневен живот. Това никога не е било така, освен за децата ми. Как да поискате от друг нещо, което не може да бъде дадено? Човекът, чийто живот споделям, няма моята професия, но пътува много. Неговият ритъм на живот му позволява да разбере моя.

Винсан Касел, бившият съпруг на Белучи, не спира да се хвали с младата си съпруга в Instagram

ПМ: В наскоро излязлата книга "Тайни срещи" вие казвате: "Аз съм жена, за която мъжът е необходим, или с други думи казано ако жената е горивото, то мъжът е двигателя." Наистина ли мислите така?

Белучи: „Търся мъж, който ще изхвърля боклука“

Миналата година Моника беше звездата в модното шоу на Dolce&Gabbana

МБ: Това вероятно е културно наследено. Не мисля, че трябва да воюваме с мъжете. Жената представлява универсалната любов поради способността й да дава, без да иска нищо в замяна. Но за разлика от нашите майки и баби, когато не сме щастливи, ние казваме това, ние си тръгваме, ние се развеждаме. На 54 г. изживях великолепен момент от моето съществуване, като новооткрита свобода. Кариерата ми е изградена; всичко, което идва сега е бонус, благодаря ви, че продължава! Аз отгледах дъщерите си, те започнаха да растат: на 14 и 8 г. те стават самостоятелни. Но мъжете разбират ли тази отговорност, този товар? Когато отивам да ги взема от училището или понякога на родителски срещи, виждам, че 90% от присъстващите са жени.

►​►​►​ Белучи призна, че отново е влюбена


ПМ: Може ли да говорим за това, през което преминахте в личния си живот?

МБ: Защо да се връщаме към това, което е минало и изчезнало? Когато двама души са приключили съвместния си път, струва ми се нормално всеки от тях да тръгне по своя път и да направи живота си такъв, какъвто му харесва.

Белучи: „Търся мъж, който ще изхвърля боклука“


ПМ: Можете ли отново да се изкушите за брак или си го забранявате?

МБ:Как да разберем какво ще бъде бъдещето? Не можем да програмираме съществуването си. Бракът е нещо, което двама души трябва да решат заедно, в определен момент от живота си. Когато се ожените два пъти, трябва да отделите време да мислите, преди да започнете отново, да разберете защо сте го направили и защо сте се развели. Да кажем, че точно сега съм във фазата на обучение. 
 

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo