Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бащата на Меган Маркъл няма да я заведе до олтара

 

Оценка: (0/5)

Бащата на Меган Маркъл няма да я заведе до олтара

Бащата на Меган Маркъл, Томас Маркъл, реши да не участва в сватбената церемония на дъщеря си и принц Хари, съобщи в понеделник американският новинарски портал TMZ.

Както се посочва, една от причините е скандалът, в центъра на който се оказа Маркъл.

Виж как се е променила прическата на Меган през годините (снимки долу):

Славната еволюция на прическата на Меган Маркъл

По-рано медии съобщиха, че е разрешил на фотографи да го снимат срещу заплащане. На тях се вижда как се подготвя за сватбената церемония. Маркъл разказва на журналистите, че е разрешил да бъде сниман не за пари, а за да поправи впечатленията за себе си.

Бащата на Меган Маркъл няма да я заведе до олтара

Продажбата на сувенири в навечерието на кралската сватба стига огромни размери

Според него, през последните години папараците неведнъж са го снимали в неспретнат вид и по-специално, когато купувал бира. Той също така твърди, че неведнъж са му предлагали до 100 хиляди долара за интервю, но той винаги е отказвал.

►►► Всичко за сватбената рокля на Меган Маркъл

Бащата на бъдещата булка съобщи на TIMZ, че преди шест дни е преживял сърдечен пристъп, но излязъл от болницата специално, за да присъства на церемонията. Сега той заявява, че е решил да не ходи на нея, за да не предизвика неудобни ситуации и обърквания.

Бащата на Меган Маркъл няма да я заведе до олтара

Восъчните фигури на младоженците в музея на мадам Тюсо

В началото на май Кенсингтънският дворец съобщи, че Томас Марлкъл ще заведе дъщеря си до олтара. Сега решението се променя. Дворецът излезе с изявление, че ситуацията е „дълбоко лична“.

„Това е дълбоко личен момент за г-ца Маркъл, дни преди сватбата й – пише в съобщението. - Тя и принц Хари още веднъж молят за разбиране и уважение в трудния за г-ца Маркъл период“.

Сватбата ще се състои на 19 май в Уиндзорския замък - резиденцията на британските монарси.На нея принц Хари и Меган Маркъл са поканили 2640 представители на обществеността.


Виж ощеНово в Cosmo