Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гранде мъмри хора, гаврещи се с външния вид на Пийт

 

Оценка: (0/5)

Гранде мъмри хора, гаврещи се с външния вид на Пийт

Макар сгодените Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън да са най-щастливата двойка на света в момента, на тях неминуемо им се налага да се справят със злобните коментари на онлайн тролове от цял свят.

Доказателството за любовта между Ариана и Пийт ще видиш в галерията долу:

Сгодените Ариана и Пийт не могат един без друг

Последно Ариана трябваше да защити възлюбения си от коментари в сатиричния сайт Barstool Sport относно външния му вид.

Гранде мъмри хора, гаврещи се с външния вид на Пийт

Дейвидсън през 2017 г.

Журналистите от сайта се подиграха с кафявите петна около очите на Дейвидсън. Точното определение на Barstool Sport беше „butthole eyes” или „очи като задник“.

Хлътналата до уши в Пийт певица не остана равнодушна към грозни коментар и написа в Twitter, че гаджето й страда от автоимунно заболяване, наречено болест на Крон.

►►► Колко струва годежният пръстен на Ариана Гранде

„Вие знаете, че този мъж страда от автоимунно заболяване, нали? Все едно, наясно сте какво правите, когато пишете такива неща, нали? Само искам да съм сигурна.“

Пийт е диагностициран с болестта на Крон в тийнейджърските си години и се лекува с интравенозни медикаменти, както и с медицинска марихуана за облекчаване на болките.

Гранде мъмри хора, гаврещи се с външния вид на Пийт

„Разболях се от болестта на Крон, когато бях на 17 или 18 – казва той в интервю за High Times. – Коремът ме болеше по цял ден и не можех да се храня. Лекарствата, които докторите ми предписваха не помагаха. Тревата беше единственото нещо, заради което можех да ям.“

Дейвидсън, който изтри Instagram профила си наскоро признава, че Ариана го прави „много, много щастливо момче“. Убедени сме, че чувството да е влюбен е по-добро дори от това да пуши трева... Особено, когато бъдещата ти жена се бори с интернет троловете вместо теб.


Виж ощеНово в Cosmo