Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат тайно

 

Оценка: (0/5)

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат тайно

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещнаха в дома на актрисата, за да обсъдят въпроса за попечителството над децата.

Виж най-стилните визии на Анджелина и Брад в галерията със снимки тук ⇒

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

►►►Причината, заради която Брад и Анджелина стигнаха до развод.

Вече две години 43-годишната Анджелина Джоли и 54-годишният Брад Пит не могат да се договорят как да поделят грижите за децата си след развода. Те имат три приемни деца, 13-годишната Захара, 14-годишният Пакс и 17-годишният Мадокс, и три родни – 10-годишните близнаци Вивиан и Нокс и 12-годишната Шайло.

Въпросът за това кой да се грижи за децата се решава в съда, но въпреки това до този момент няма яснота кой и какво може и трябва да прави за малчуганите. Поредното заседание беше насрочено за 21-ви август, но след това беше отложено. И сега, като че ли стана ясно защо!

Много западни медии пишат, че двойката е готова да прекрати съдебната война и двамата родители да се уговорят помежду си, а не чрез адвокати, както беше досега.

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат тайно

Да оставят безплодните съдебни разбирателства и да помислят на първо място за комфорта на децата – това е най-важното в момента. Затова Анджелина поканила Брад на среща, която се състояла вчера в дома й.

Тя явно е решила, че времето да изгладят отношенията си, е дошло, а това е огромно облекчение за Брад. Той винаги се е стремял към мирно разрешаване на конфликта и дано този път двойката е стигнала до момента, когато те ще могат да се срещнат и да създадат спокойна обстановка за децата.

Според източник, близък до двойката, тази среща между двамата е първата от много време насам и затова всички, които ги познават, я определят като огромен успех.

Стискаме палци този път нещата да се развият по най-добрия начин.


Виж ощеНово в Cosmo