Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Амбър Хърд и Илън Мъск: РАЗДЕЛЕНИ

 

Оценка: (0/5)

Амбър Хърд и Илън Мъск: РАЗДЕЛЕНИ

Вместо сватба – край

Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Западните медии, че 31-годишната Амбър и 46-годишният Илън се раздърпали конците. Инициатор за края на връзката бил милиардерът. В съобщенията на пресата се твърди, че той е решил да захвърли актрисата, защото не му допадало, че тя се държи провокативно в последно време.

►►►Преживей раздялата по-лесно

Илън и Амбър изглежда са се разделили още преди няколко седмици, но едва сега това стана известно. В момента Мъск е в Лос Анджелис, а Хърд е останала да лекува душевните си рани в Австралия.

Амбър Хърд и Илън Мъск: РАЗДЕЛЕНИ

„Край! Двамата са разделени и Амбър е опустошена. Решението беше негово. Той е разбрал за някои неща, които категорично не го устройват“ - тръбят медиите. Дали ябълка на раздора е станала провокативната снимка, която наскоро се появи в мрежата, или биполярното разстройство, за което Илон призна, че има и че му пречи на работата – никой не може да каже.

Амбър Хърд и Илън Мъск: РАЗДЕЛЕНИ

Ние обаче предпочитаме да изчакаме двамата да дадат официално потвърждение на новината, преди окончателно да сложим точка на връзката им. Все пак, буквално допреди броени дни се говореше за сватба им.


Виж ощеНово в Cosmo