Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Алисън Мак: на лов за сексуални робини

 

Оценка: (0/5)

Алисън Мак: на лов за сексуални робини

Актрисата от „Смолвил“ Алисън Мак е обвинена в сексуално робство.

35-годишната звезда Алисън Мак е взимала активно участие във вербуването на жени, помагайки на Кийт Раниъри, основател на организацията NXIVM.

Nxivm в момента е обект на особен интерес от пресата отвъд Океана, защото лидерът й Кийт Раниъри беше арестуван в Мексико в края на март. Впоследствие той беше обвинен в трафик на хора за сексуални цели и сговор за заставяне да извършват принудителен труд.

24 май, Ню Йорк. Извеждат актрисата от районния съд
24 май, Ню Йорк. Извеждат актрисата от районния съд

Прикривайки се зад организация, която помага на жените да успеят в кариерата, Раниъри, заедно със своите помощници, е вербувал жени за сексуално и трудово робство.

Ролята на актрисата никак не е била лесна. Тя е била глава на дъщерна групировка с името Dominus Obsequious Sororium (Господари на робините).

Вербуването на момичетата действало по схемата на пирамидата. Мак призовавала жените да вербуват свои познати, които на свой ред били длъжни да служат не само на собствениците си, но и на тези над тях. На върха на пирамидата стоял 57-годишният Раниъри, който между другото, е единственият мъж в сектата. Разбира се, той се възползвал от всички плодове, които му давало положението.

Актрисата Алисън Мак е известна с участието си в „Смолвил“
Актрисата Алисън Мак е известна с участието си в „Смолвил“

Раниъри имал 15-20 сексуални партньорки, които постоянно се сменяли, но им било забранено да обсъждат отношенията си с главата на пирамидата.

Момичетата били длъжни да изпълняват правилата в сектата безропотно, а залогът, че това ще се случи, били техни голи снимки, право върху собствеността им, а също и компромати срещу роднини и приятели.

Основателят на сектата имал и предпочитания кои жени ще влизат в леглото му. Той харесвал слабички и поради тази причина карал робините да спазват строги диети. За изпълнението на заповедите на шефа следяла актрисата Алисън Мак.

Тя толкова се увлякла по властимащото си положение, че дори предложила да жигоса жените с инициалите на Раниъри.

Алисън Мак: на лов за сексуални робини

„Тя ги караше да гладуват, ако не съотвестваха на сексуалния идеал на шефа й. Целеше се в уязвими жени“, казва прокурорът Мойра Ким Пенза при изслушването й във федералния съд на Бруклин

Ако вината на Мак и Раниъри бъде доказана, то двамата ги грози присъда над 15 години затвор.


Ново в Cosmo