Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Книги


За първи път

За първи път

Затрогващ разказ за жена, която ще открие истинското си аз пред лицето на най-страшното изпитание.


Блондинка от Маями

Блондинка от Маями

Не е лесно да защитаваш клиент, когато знаеш, че е виновен. Джейк Ласитър е имал не малко трудни дела, но нито едно не може да се сравни с бъркотията около Криси Бърнхард.


Обичай ме, ако смееш

Обичай ме, ако смееш

Тя е секси, в беда и търси закрилник. Той е привлекателен, силен и влюбен в нея от години. А привличането помежду им е просто изпепеляващо…


Сладки приказки

Сладки приказки

Оливия Маккензи прекарва по-голямата част от дeтството си в принудителна изолация, далеч от семейството и приятелите си. Тя страда от онкологично заболяване и е подложена на експериментално лечение в частна клиника.


Портретът на един шпионин

Портретът на един шпионин

Историята ни описва приятния уикенд на Габриел Алон и съпругата му в Лондон, който се превръща в истински кошмар. Обърканите планове са след като героят забелязва мъж, който отговаря на профила на типичния атентатор самоубиец.


Третият гроб отсреща

Третият гроб отсреща

Частен детектив с паранормални способности.


Прелъстителят

Прелъстителят

Затрогваща история, умело разказана в този неподвластен на времето роман от Мери Джо Пътни – авторка на бестселъри и всепризната легенда във вълнуващия свят на любовните романи.


Гореща кръв

Гореща кръв

Романът е искрен и интригуващ портрет на живота на жените и момичетата в чергарските общности.


Ало, любов, къде си?

Ало, любов, къде си?

Чаровната героиня Ема Тейлър от „Размерът има значение” е отново в действие и пак ще трябва да се справя с куп заплетени ситуации и…най-вече със себе си!


Кърваво наследство

Кърваво наследство

Едуард Хънтър крие страшна тайна: преди двайсет години баща му е бил осъден за серия жестоки убийства на проститутки.