Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

ФилмиМъжете, които мразеха жените

Мъжете, които мразеха жените

Журналистът Микаел е нает от Хенрик Вангер да напише историята на рода му и едновременно с това да открие убиеца на изчезналата му преди четиридесет години племенница. Вангер е убеден, че за изчезването й е отговорен някой от членовете на семейството му.


Винаги в същия ден

Винаги в същия ден

Ема (Ан Хатауей) и Декстър (Джим Стърджис ) прекарват заедно нощта след завършването си в колежа, обещавайки си да продължат да се срещат на същата дата всяка година – 15 юли, денят на Св. Суидин. Действието проследява срещите и развитието на взаимоотношенията им, винаги на границата между приятелството и любовта, и начинът, по който се променя живота им през следващите двадесет години.


Новогодишна нощ

Новогодишна нощ

Както и в "Денят на влюбените", и тук виждаме поредица от отделни истории - някои се развиват самостоятелно, други се преплитат бегло едни с други, а трети се пресичат в идеален завършек, и всичко това - в рамките на новогодишната нощ.Дилъри на време

Дилъри на време

За филма: Вниманието на зрителя е насочено към идеята за вечната младост и ценността на човешкия живот. А дори и да не си направиш важни житейски поуки от този филм, остава ти удоволствието да се насладиш на ослепителната Аманда Сейфрийд ("Червената шапчица", "Мама миа") и Джъстин Тимбърлейк – двата главни персонажа, около които се завърта и любовната история, наред с другите сюжетни линии.


Кинти в небето

Кинти в небето

Режисьорът Брет Ратнър (работил над трите части на "Час пик") заменя професионалните крадци от типа на "Бандата на Оушън" с напълно нетипични герои – обикновени хора, поставени в абсурдната ситуация да извършат обир. Продуцент на Tower Heist е носителят на Оскар Брайън Грейзър ("Американски Гангстер", "Шифърът на Леонардо"), а сценаристи са Тед Грифин ("Кибритлии") и Ноа Баумбак ("Фантастичният мистър Фокс").


Трофейна съпруга

Трофейна съпруга

Филмовата адаптация по булевардната пиеса на Пиер Барет и Жан-Пиер Греди "Трофейна съпруга" представлява хаплива комедия за консервативните нрави в средата на 20 век. Главната женска роля идеално пасва на Катрин Деньов. Партнира й друга легенда във френското кино Жерар Депардийо, в ролята на нейн бивш любовник. С блестящата си режисура Франсоа Озон ("Басейнът", "9 жени") доказва, че е един от най-квалитетните режисьори във Франция в момента.


Къщата на сенките

Къщата на сенките

Уил Атентън и съпругата му Либи се местят в къща, която трябва да олицетворява дома от мечтите. Само, че мечтите бързо се превръщат в мрачна реалност, когато се оказва, че домът се обитава от духовете на бившите собственици, които са били убити в къщата.


Отвлечен

Отвлечен

Откакто се помни, Нейтън Харпър е изпитвал неловкото чувство, че живее нечий чужд живот. Когато попада на своя снимка като малко момче в уебсайт за изчезнали лица, той осъзнава, че родителите му не са му родни майка и баща и че животът му е лъжа, внимателно обмислена, за да скрие нещо по-загадъчно и опасно, отколкото някога си е представял.