Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Филми


Ms-1: Максимална сигурност

Ms-1: Максимална сигурност

Сноу (Гай Пиърс) е бивш правителствен агент, несправедливо обвинен в заговор. За да спечели свободата си, той трябва да измъкне дъщерята на президента (Маги Грейс) от космически затвор, превзет от агресивните си обитатели.


Астерикс и Обеликс: Господ да пази Британия

Астерикс и Обеликс: Господ да пази Британия

Астерикс (Едуар Баер) и Обеликс (Жерар Депардийо) прекосяват Ла Манша, за да помогнат на жителите на едно британско село да отблъснат нападението на римляните и да се изправят срещу Юлий Цезар (Фабрис Лучини). А Обеликс успява и да се влюби.Астерикс (Едуар Баер) и Обеликс (Жерар Депардийо) прекосяват Ла Манша, за да помогнат на жителите на едно британско село да отблъснат нападението на римляните и да се изправят срещу Юлий Цезар (Фабрис Лучини). А Обеликс успява и да се влюби.


007 координати: Скайфол

007 координати: Скайфол

Миналото на М (Джуди Денч) я преследва, а лоялността на Бонд (Даниел Крейг) към нея е подложена на изпитание. Заплахата към МИ-6 трябва да бъде открита и унищожена, независимо от последствията.
Правилата на ергенския живот

Правилата на ергенския живот

Наскоро разведен, развеждащ се или просто търсещ нещо истинско и склонен да експериментира в името на любовта - такива са четиримата персонажи в "Правилата на ергенския живот".


Заразно зло: Възмездие

Заразно зло: Възмездие

Алис (Мила Йовович) е последната и единствена надежда за спасение на човечеството, докато смъртоностният Т-вирус на корпорация Ъмбрела унищожава земята...


Браво, момчето ми!

Браво, момчето ми!

Тинейджърът Дони Бергер (Адам Сандлър) среща в гимназията момичето на своите мечтите. Единственият проблем е, че тя е негова учителка, която обаче няма нищо против да му разкаже за птичките и пчеличките.


Непобедимите 2

Непобедимите 2

Мистър Чърч (Брус Уилис) събира "Непобедимите" отново. Докато изпълняват привидно лесната и добре платена задача, която им поставя,Туул е убит брутално. Барни Рос (Силвестър Сталоун) и екипът му се впускат в безмислостно отмъщение.


Зов за завръщане

Зов за завръщане

Дъг Куейд (Колин Фарел) работи във фабрика, има красива съпруга (Кейт Бекинсейл) и обикновен живот, докато не решава да се подложи на процедура, която превъща мечтите в истински спомени и всичко се обърква. Мечтата му да бъде шпионин, се оказва истина, полицията го преследва, а нищо от това, което е смятал за реално, не е такова.