Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Филми


Умирай трудно: Денят настъпи

Умирай трудно: Денят настъпи

Джон МакКлейн, култовият образ на Брус Уилис, е отново в играта на преследвания, смачкани коли и пистолетни изстрели. Но какво е по-добре от един Маклейн? Двама МакКлейн, разбира се.


Анна Каренина

Анна Каренина

Непреходната история разкрива непреодолимата сила на една изпепеляваща любов, в сянката на която е показано прекомерното разточителство на руското общество през 1874г.


Забвение

Забвение

Наситен с динамика, загадъчност и силни емоции, фантастичният екшън с Том Круз обещава да се превърне в истинско кино събитие


Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Фантастичният екшън отвежда кораба „Ентърпрайз“ и неговия екипаж на смъртоносно пътуване в преследване на непознат досега враг - злодей с мощна разрушителна сила, скрита в най-явните проявления на човешката природа.


Оз: Великият и могъщият

Оз: Великият и могъщият

Във фантастичната история номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко влиза в ролята на Оскар Дигс - незначителен цирков фокусник със съмнителен морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз.


Враг номер едно

Враг номер едно

Мая е в ролята на следовател, посветил десет години от живота си в преследването на най-търсения в света терорист.


Странични ефекти

Странични ефекти

В трилъра опасен експеримент с ново лекарство преобръща наопаки света на успяла нюйоркска двойка.


Самоличност на аванта

Самоличност на аванта

След като самоличността на Санди е открадната, той е заплашен да изгуби всичко и открива колко лесно е да полудееш в опитите си да уредиш лош кредит.


Прелестни създания

Прелестни създания

Филмът по едноименната книга от поредицата „Хроники на чародейците“ ще излезе в кината за Св. Валентин


Полет

Полет

Сюжетът на лентата е вдъхновен от действителен случай и разказва за историята на пилота Уил (Дензъл Уошингтън), който успява да преземи повреден самолет.