Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Филми


Цветът на хамелеона

Цветът на хамелеона

„Цветът на хамелеона” е черна комедия-трилър, чието действие ни отвежда в страна, много напомняща за България по времето на нежните революции в Източна Европа.


Страшен филм

Страшен филм

Чарли Шийн и Линдзи Лоън играят себе си в Страшен филм.


Taка е на 40

Taка е на 40

Саркастичният хумор от „40-годишният девственик“ и „Позабременяла“ се завръща на голям екран с новата хитова комедия на Джъд Апатоу.


Самотният рейнджър

Самотният рейнджър

Самотния рейнджър (Арми Хамър, "Социална мрежа") се преражда в маскиран борец за справедливост в тандем с индианския воин на духа Тонто (Джони Деп). Съдбата ги събира, за да обединят сили за борба с алчността и корупцията, което ги въвлича и в комични сблъсъци.


Умирай трудно: Денят настъпи

Умирай трудно: Денят настъпи

Джон МакКлейн, култовият образ на Брус Уилис, е отново в играта на преследвания, смачкани коли и пистолетни изстрели. Но какво е по-добре от един Маклейн? Двама МакКлейн, разбира се.


Анна Каренина

Анна Каренина

Непреходната история разкрива непреодолимата сила на една изпепеляваща любов, в сянката на която е показано прекомерното разточителство на руското общество през 1874г.


Забвение

Забвение

Наситен с динамика, загадъчност и силни емоции, фантастичният екшън с Том Круз обещава да се превърне в истинско кино събитие


Пропадане в мрака

Пропадане в мрака

Фантастичният екшън отвежда кораба „Ентърпрайз“ и неговия екипаж на смъртоносно пътуване в преследване на непознат досега враг - злодей с мощна разрушителна сила, скрита в най-явните проявления на човешката природа.


Оз: Великият и могъщият

Оз: Великият и могъщият

Във фантастичната история номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко влиза в ролята на Оскар Дигс - незначителен цирков фокусник със съмнителен морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз.


Враг номер едно

Враг номер едно

Мая е в ролята на следовател, посветил десет години от живота си в преследването на най-търсения в света терорист.