Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Филми


ОКОТО

ОКОТО

Това е смразяващ свръхестествен трилър, който тества границите на усещане и реалност. Сидни Уелс (Джесика Алба) е талантлива млада цигуларка, която още на детска възраст губи зрението си. Години след това медицината е напреднала значително и тя има шанс да бъде оперирана.


12:08 Източно от Букурещ

12:08 Източно от Букурещ

22 Декември 1989 г. – 12:08 ч. - диктаторът Николае Чаушеску сдава властта и отлита с хеликоптер от покрива на сградата на Централния комитет на РКП. Революцията, която сложи край на комунистическото управление, до ден-днешен е предмет на горещи полемики в Румъния. 22-ри декември, 16 години след Революцията.


27 СВАТБИ

27 СВАТБИ

жейн Никълс (Катрин Хейгъл) е млада и енергична жена, която умее да прави околните щастливи. Романтична по душа, тя е “вечната” шаферка, която е присъствала на цели 27 сватби на свои приятели.


10 000 пр.н.е.

10 000 пр.н.е.

От векове малкото племе на ягалите живее от лова на мамути, които всяка година идват в тяхната долина. Един ден тяхната жрица предрича, че съвсем скоро ще бъде сложено началото на древно пророчество. Предсказаното започва, когато една сутрин в селото идват мъже на коне, които избиват част от ягалите и пленяват другата част.


Земя на приливи

Земя на приливи

“Земя на приливите” е най-новата творба на майстора на фентъзи историите Тери Гилиам (“Братя Грим”). Джелиза-Роуз (Джодел Ферланд – “Сайлънт хил”) е всичко друго, но не и дете живеещо в нормална среда. Нейният баща Ноа (Джеф Бриджис) и майка й Гънхилда (Дженифър Тили) са наркомани, които нямат никакво желание да се занимават с детето си, освен когато я карат да им приготвя дозите с хероин