Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Tоп 10 на любовните конфликти по Коледа

 

Оценка: (0/5)

 

„Сбогом на оръжията“ по коледно време

Представяме ти топ 10 на любовните конфликти, които по закона на Мърфи се спотайват цяла година, за да експлодират като фойерверки в разгара на празничната фиеста.

Tоп 10 на любовните конфликти по Коледа

И да посеят конфетите на раздора между теб и гаджето ти. Не им се давайте!


Монтеки срещу Капулети, или Семейни войни
Tоп 10 на любовните конфликти по Коледа

Голям проблем! Твоята майка иска да й помогнеш с ритуалното измесване на коледната пита и да приготвиш прословутата ти бобена салата. А неговата очаква да го види отдясно до себе си на трапезата.

По този повод няколко месеца преди празника помежду ви се завързва ускорена версия на Студената война. Ти правиш намеци, от чиито контекст се подразбира, че двамата ще сте у вас: „Можем да те сложим в моята бивша детска стая, защото все пак ще е неудобно да спим заедно пред нашите веднага“. Той мълчи тъпо и упорито. Когато напрежението ескалира и го питаш в прав текст какво ще правите за празниците, ти изстрелва, че си заминава при техните.

Ами сега?

Уви, клонирането все още не е официална практика, така че не можете да си направите по едно копие и да го командировате при другия чифт родители. Ще трябва да се уговорите конкретно на коя дата къде ще сте.


Виж ощеНово в Cosmo