Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вълшебният вкус на предстоящето

Ина Сарафова
 

Оценка: (0/5)

Четирите вълшебни елемента, с които ще си в стихията си през новата година

Вълшебният вкус на предстоящето

Кои са основните съставки на секса, който те оставя без дъх, задръжки и забележки? Не, въобще не са 1004-та поза от Кама сутра, 359-и похват от Тантра, 102-ри начин на дишане от йога и 69-о упражнение за заздравяване на тазовите мускули на Кегел (макар че определено помагат!). Всъщност става дума за наглед отвлечените понятия близост, психически комфорт, страстна съвместимост и чувство за хумор. Хвани цаката на всяко от тях и ти обещаваме, че с партньора ти няма да слизате от висините на насладата през цялата 2008-а... Че и в годините след нея!


Първият елемент е усещането за близост. Без него вие не правите любов, а просто задоволявате определени физиологични потребности и нищо повече. Точно това усещане за близост ви укрепва като двойка, като ви прави по-любвеобилни и слети в едно цяло не само в хоризонтално, но и във вертикално, извънспално положение.

Вторият елемент е психическият комфорт. Точно той държи изневярата на разстояние, защото ти гарантира, че няма да влезеш в ролята на дърво и да провокираш половинката си да се загледа в някоя по-зелена „съседска ливада“. Само когато усещаш, че си достатъчно отпусната психически и ти е достатъчно комфортно в компанията на мъжа до (под, над и т. н.) теб, ще успееш да се гмурнеш с главата надолу в момента и да дадеш максимума от физическия си ентусиазъм. Както и ще оцениш по достойнство неговите усилия да ти достави удоволствие, което няма как да стане, ако в същото време съзнанието ти е заето с мисълта каква част от целулита ти е изложена на показ например.

Третият елемент, който гарантира космически нива на похотливите ви сесии, е страстната ви съвместимост. Помисли си за размера, нали така? Не, става дума за друг тип „технически“ характеристики – любими пози, темпо и чувствен вкус като цяло. Може и двамата да имате супер горещо либидо и да сте доказали нееднократно високите си чувствени способности... и пак да не се сработите в леглото. По простата причина, че ви разпалват коренно различни неща. В този случай единственото спасение са похотливите признания.

четвъртият елемент на невероятния секс е този, който масово пренебрегваме – хуморът. Ако пристъпвате към леглото с тежката нагласа, че сте двама учени в търсене на грандиозна формула, от която зависи бъдещето на целия свят и бъдещето на репутацията и самочувствието ви в частност, няма да я докарате доникъде. Понеже по този начин внасяте скрито напрежение и при първия неуспех ще ви потънат гемиите, вместо просто да се изсмеете над неловката ситуация, да махнете с ръка и да пробвате пак.

И така, дегустирай с твоя човек нашата отбрана похотлива селекция, която обединява изброените 4 елемента и се подготви да изпиеш чашата на първокласно удоволствие до дъно!

Вълшебният вкус на предстоящето

Възлово парти
За порция разтреперващо интензивен от емоционална гледна точка секс седни в скута на половинката си и сключи крака около него. Без да разплиташ чувствения възел, започни леко да се люлееш напред-назад. След което дръпнете тези три еротични лостчета, които рязко покачват градусите чувственост и близост: 1. Не  затваряйте очи! Установено е, че двойките, които изпитват взаимни дълбоки чувства, се поглъщат с очи през повечето време на интимната фиеста и го правят задължително по време на прекосяването на чувствената линия. Така че това е сигурно средство за сближаване. 2. Не спирайте с целувките. Защото те носят онази допълнителна доза романтика, която на подсъзнателно ниво нашепва, че правите любов, а не просто секс. Впрочем Тантра специално препоръчва тази поза именно заради „споделения дъх“ в нея. 3. Не пренебрегвайте супер удобната в случая ръчна стимулация на твоята външна точка на удоволствието, като за още по-голяма тръпка използвайте затоплящ се овлажнител.
По думите на сексолозите лубрикантите, които допълнително изострят усещанията, за много жени се явяват ключово звено при прехода от добрия към перфектния секс. Пак според учените увеличените проценти наслада по закона на скачените съдове автоматично „преливат“ и в тялото на партньора – психически чрез по-силните ти реакции на удоволствие и физически чрез по-силните вагинални контракции около него в крайната ти точка. 

Камера... и-и... екшън!
Следващия път, когато твоят човек извади фотоапарат или камера, за да те обезсмърти в пареща фотосесия (все пак от старта на Playboy насам това си е класика в похотливия жанр и мъжете не я пропускат), по някое време размени ролите. Застани зад обектива и се приготви за щура веселба. Колкото и да се правят на отворени, истината е, че доста от мъжете глътват бастуна, когато позират на най-обикновени кадри, какво остава за еротични такива. И им трябва малко време и насърчения, за да се отпуснат. Опитът показва, че най-добрият начин да преодолеят комплексите, се оказва... панацеята за абсолютно всички мъжки несгоди на тоя свят - еротичните ласки и закачки. Ето защо горещата ви дружна фотосесия ще се превърне в незабравим купон със срамежливо начало, в което той се държи като ощипана мома, среда, в която ти поемаш палавите юзди и го провокираш със словесна и ръчна стимулация, и край, в който той най-сетне се окопитва, вирва си носа и егото в облаците и... нещата си идват на мястото. На всичкото отгоре после ще си имате фотоспомени от този вълнуващ и забавен епизод черно на бяло.

Водни подвизи
Двамата сте се излегнали във ваната и разпускате на спокойствие с по чаша питие и нещо за четене или просто сте се гушнали. След като вече добре си се намързелувала, пробвай този страхотен масаж, който ще се запечата трайно в спомените на половинката ти. Основното поле на действие е горната предна част на бедрата, където се намират т. нар. шиацу точки, отключващи сексуалната енергия. Факт, който може да констатираш и без грам елементарни познания по древноизточни практики – все пак въпросната зона е в непосредствена близост до гениталиите, следователно всяка стимулация в нейните граници няма как да не предизвика силен еротичен отзвук. Знаеш как мъжете реагират на най-обикновено поставяне на ръка върху бедрото, докато седите някъде, нали? Представи си какво би им било, ако ласките се случват на голо, във водна среда, която принципно разгаря страстите, и допирът на ръката е комбиниран с устно-езикови ласки... кръжащи влудяващо близо до горещата им дестинация № 1! Ами, нямат никакъв друг избор, освен да се побъркат от страст под ръцете и устните ти и да отправят мислено гореща благодарност към щастливата си звезда, която ги е срещнала с такава невероятна богиня като теб! За пълен похотлив триумф включи във въпросната стимулация овлажнител. Само избери такъв на водна основа, понеже той няма да увреди презервативите, към които – вярвай ни! - ще посегнете всеки момент. За своеобразен увод към тяхната употреба може да ви послужи следната маневра: докато продължаваш със своя масаж, помоли твоя човек да плъзне пръсти по устните ти, надолу по шията и торса до вътрешната част на бедрата и като описва малки кръгчета, да достигне до твоята гореща зона № 1. След кратка нейна стимулация да се върне обратно към устните ти по същия път. Само внимавайте горещата ви сесия да не загрее водата във ваната до точка на кипене и задължително се преместете за същинската част върху твърда и суха почва!

Вълшебният вкус на предстоящето

Позата 96
Малко похотливи конфигурации могат да се сравнят с тази екстравагантна, засукана секс поза, която дава на теб и половинката ти чувство за приключение и екшън и едновременно с това ви кара да се забавлявате и смеете с глас. Така че не пропускайте да пробвате 96 – както става ясно от самото име, това е доброто старо 69, но обърнато с краката нагоре. Чии крака ли? Ами, следвайте нашите инструкции стъпка по стъпка, като правите всичко мно-о-го бавно, и ще разберете.
1. Той сяда с крака, изпънати напред и се обляга назад на лакти за опора.
2. Ти заставаш зад него, прекрачваш го с единия крак и полягаш напред, така че горната част на бедрата ти образува ножица при раменете му, чиято съединителна точка (гениталиите ти) е позиционирана на тепсия пред устните му.
3. После се снишаваш още, докато не „кацнеш“ изцяло наобратно върху тялото му, като лицето ти се озове в близост до скута му. Остава да положиш една ръка върху леглото за опора, а той да вдигне другия си крак върху рамото ти, като образува ножица, обратна на твоята.
4. Сега сте в идеалната позиция за взаимни френски ласки, които включват и чувствителната вътрешна част на бедрата. Внимателно обаче, защото позата изисква добър синхрон! Ако успеете с нея, ще се почувствате сплотени, все едно сте минали заедно тиймбилдинг. Ако не успеете, поне ще се позабавлявате от сърце, докато пробвате и губите равновесие.
В олекотения вариант на 96 си спестявате ножиците, като ти просто лягаш върху него с горна част на бедрата, „кацнала“ върху раменете му.

nova godina, nov kusmet
nova godina, nov kusmet

Непредвидими обрати
Не е необходимо да сътворяваш извънземни еротични чудеса, за да си извоюваш червени парещи точки. Достатъчно е да направиш нещо непредсказуемо и смело като Дани (23 г.) например: „Миналото лято гаджето ми ме возеше към Витоша, спомня си тя. - Видях един черен път и го помолих да свие по него, а после – да спре на една полянка. Отворихме шибидаха, аз застанах права и той ми направи порция супер готина френска любов. После разменихме местата. Толкова беше шашнат и доволен, че после само ме прегръщаше и целуваше като откачен.“ Още нещо за плюсовете от спонтанните изпълнения: те са в състояние да ви сближат, дори когато нещата въобще не се случват по предварителния план... и откровено си вървят към фал. „С гаджето ми се опитахме да правим секс в тоалетната на един клуб, признава Ива (25 г.). -Доста се разминаваме на ръст и не успяхме да се справим прави. Опитах се да балансирам, стъпила върху тоалетната чиния, обаче капакът й тракаше ужасно и падаше върху мен. Когато някой от съседната кабинка се развика: „Искам и аз!“, бързо си обрахме крушите. И до ден днешен се заливаме от смях, като се сетим за тази история.“

Похотливи пулсации
Когато заровиш пръсти в косата на любимото ти същество, усещаш как примижава от удоволствие, нали? Е, насладата му може да бъде още по-неповторима, ако движението се случва на малко по-долни ширини, защото... Изненада! Интимната растителност всъщност крие доста по-мощен ерогенен потенциал, отколкото предполагаш, понеже е директно свързана с ред окончания на нервни клетки в областта на гениталиите, които вземат дейно участие в процеса на похотливата наслада. Затова всеки път, когато прокараш пръсти през въпросната зона на половинката си, ти бавно, но за сметка на това сигурно покачваш нивата на възбудата му и по този начин му гарантираш екстазна крайна точка. Пробвай това: докато с върха на езика си проследяваш пътечката малки косъмчета от корема до началото на гениталното окосмение, покрий в шепа тестисите. Когато той започне да се възбужда, супер ле-еко и внимателно подръпвай косъмчетата, като захващаш част от тях между палеца и показалеца по време на ласките на тестисите. Мъжете, които са минали на пълно обезкосмяване, могат само да съжаляват, че пропускат този момент!


Виж ощеНово в Cosmo