Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Никога не приемай тези 7 подаръка

 

Оценка: (0/5)

 
Без тези подаръци, моля!

Предсказателката Илона Калдре казва: „На едни подаръци се радвай, от други се пази“. Всъщност според народните поверия съществуват дарове с негативен ореол, от които е по-добре да се откажеш.

Никога не приемай тези 7 подаръка

 

Ето и нашите предложения за подарък: секси, оригинални и червени. Виж ги в снимките в галерията ни.

30 ултра секси червени предложения

Никога не приемай тези 7 вещи за подарък! Естонката Илона Калдре ще ти разкаже защо...

Нож

Никога не приемай тези 7 подаръка

►►► И той заслужава правилния подарът. Подари му го!

Ножове, ножици и други остри и режещи предмети човек трябва да придобие сам. Във вещите с острие се натрупва прекалено много отрицателна енергия. Ако човек, който ти подарява нож, е много настоятелен, опитай се да го откупиш за символична цена.

Часовник

Никога не приемай тези 7 подаръка

Този подарък отчита времето. Ще си кажеш „Какво толкова, нищо особено.“ Но на часовниците им е свойствено да спират. За не означава подаръкът край на щастливия живот, най-добре дай на този, който ти го поднася, няколко монети.

Портмоне

Никога не приемай тези 7 подаръка

Приемайки празно празно портмоне за дар, рискуваш да изпуснеш финансов успех. Може да е стотинка, но в него трябва да има паричка! Най-добре е да си го купиш сама, за да не тръгнеш самотна по света – съветва Калдре.

►►► Мъжкият избор на подаръци не е шега работа. Защо ли?

Носна кърпичка

Никога не приемай тези 7 подаръка

В културата на много народи съществува традиция да се подаряват кърпи или просто носна кърпичка. Но последното е тясно свързано със сълзи и сополи, и то не от радост, а от мъка и печал. А и хартиените варианти са много по-практични, нали?

Коледни идеи в стил направи си сам

Перли

Никога не приемай тези 7 подаръка

Този подарък може да привлече беди, загуби и болести според Илона Калдре. В много страни той символизира безутешните сълзи на вдовиците и сирачетата.

Огледало

Никога не приемай тези 7 подаръка

Прекалено мистичен предмет, за да го подаряваш и приемаш с лекота. Счита се, че огледалото може да открадне красотата ти, младостта и жизнеността ти. Особено внимателна трябва да си към антикварните огледала.

Ръкавици

Никога не приемай тези 7 подаръка

С тях са свързани много магически ритуали, насочени към управлението на личността. Затова такива вещи е прието да се разменят. Както се казва „око за око“.

Към народните поверия всеки се отнася различно: един се смее, друг се притеснява, трети се диви и дори се възмущава. Най-важното в случая е едно: ако подаръкът е поднесен с чисто сърце и с отворена душа, то никакви мистични сили не могат да ти навредят!

Така че, смело напред, подарявай и приемай подаръци с любов, важното е да зарадваш човека отсреща и да го накараш да се почувства специален.


Виж ощеНово в Cosmo