Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Направи му правилния подарък за Коледа

 

Оценка: (4/5)

 

Ако все още не си решила с какво да изненадаш половинката си, Cosmo ти идва на помощ.

Коледно-новогодишната еуфория лека-полека настъпва, а с нея и треската за подаръци.

Направи му правилния подарък за Коледа

Свят ти се завива, само като си помислиш какво те чака! Като се започне едно чудене, едни напоителни дискусии с приятелки, едни изтощителни обиколки по магазините до последния възможен момент, когато грабваш първото сносно нещо, изпречило се пред очите ти. С подаръците за роднини, приятели, колеги все някак ще се справиш.

Преди броени седмици си въобразяваше, че ще е фасулска работа да решиш с какво да изненадаш и любимия. Особено ако сте пресни гаджета. Но да не забравяме, че освен Нова година има и рождени/имени дни, празник на влюбените, годишнина от запознанството ви... И неусетно започна да пресмяташ, дали секси боксерките не са по-удачни за 14 февруари. Да де, обаче пък скъпата гривна е твърде демонстративна, все пак сте заедно от има-няма месец и половина! Но не, ти държиш на всяка цена още сега да му вземеш ума с най-готиния подарък. Или поне да не го разочароваш много с нещо тотално не намясто. Ако пък ходите отдавна, сигурно вече си му подарила всички възможни подходящи и неподходящи подаръци. И едва ли ти звучи успокоително, че всяка година по това време милиони жени по цял свят също като теб си докарват перманентно главоболие, докато решат какво да купят на гаджето си за празника. Но най-тъжното е, че накрая неизбежно се спират на изпитаната (и безкрайно скучна) рецепта - риза.

Ако искаш да си улесниш поне малко живота, преди всичко имай предвид, че подаръците за мъже и за жени са две напълно различни неща. Много от правилата, по които избираш какво да купиш на приятелките си, не вършат работа, когато нещата опрат до мъже и особено до твоя. Това е лошата новина. Но има и добра и тя е, че все пак съществуват правила за избор на мъжки подаръци и те са доста простички.

Коледни идеи в стил направи си сам


Виж ощеНово в Cosmo