Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Коледното офис парти = опасна зона

 

Оценка: (0/5)

 
 

Виж защо служебното парти често се превръща в поле на коледно изневеряване.

Коледното офис парти = опасна зона

Започна сезонът на коледните партита и вероятно си наясно какво означава това – време е да заключиш гаджето си! Уебсайтът VictoriaMilan.com.au обяви служебните партита за рая на неверниците и идеалната среда за започване на странични връзки.


Много се изкушаваме да кажем, че собствениците на сайта просто са предубедени, все пак сайтът преди всичко е бил разработен за женени хора, които търсят страничен секс.

Тоест основателите му очевидно знаят какво правят и имат важни познания на тема изневяра. На всичкото отгоре са подплатили твърдението си с анкета, в която взели участие 10 000 от потребителите им, oт която станало ясно, че повече от 38% от тях са си признали, че са имали забивка с колега на коледно парти, докато са били в друга връзка. И макар да има възможност тази информация да е малко изкривена, все пак ни накара да се замислим дали наистина коледните партита са зона, криеща опасност партньорите ни да му отпуснат края.

„На коледните партита се случват много флиртове, много физически контакт и много секс – категоричен е клиничният психолог д-р Дина МакМилан. - Хората все пак пият. Понякога привличането го е имало отдавна и това просто е била първата възможност за осъществяване на реален контакт. Определено коледните партита са сериозни поводи за притеснение и за двата пола“.

Ами... колкото и да не искаме да го признаем, във всички тези твърдения има смисъл. Комбинацията от алкохол, привличане и подходяща атмосфера би подтикнала всеки да премине граници, които не е очаквал.

Право нагоре!
Коледното парти = опасна зона
Коледното парти = опасна зона

Не можем да определим точно как се чувстваме за включването на „флирта с шефа“ в списъка с начини да получиш повишение, но очевидно голям брой от участничките в същото изследване го одобряват. Добре де, резултатът честно казано е доста шокиращ. Оказва се, че цели 69% от анкетираните биха правили секс с шефа си на следващото коледно парти, ако това ще им осигури повишение. Това значи повече от половината ни мили колежки, момичета :-). Упс. И въпреки репутацията ни на по-„верни“, става ясно, че ние сме по-отворени към идеята от мъжете (55 процента в сравнение с 36).

От друга страна, въпреки че си играем с огъня, нас ни хващат много по-рядко. Друг „сайт за запознанства за обвързани хора“ в Англия откри, че 95 процента от посетителките им твърдят, че никога не са били хващани, за сметка на 83% от мъжете, регистрирани в сайта.

Според д-р Дейвид Холмс, психолог в манчестърския университет Метрополитън, „жените лъжат по-добре, защото психологията им е по-изтънчена. Те планират и измислят стратегии, докато мъжете са по-импулсивни“.

И, разбира се, коледното парти е идеалното събитие и за двете тактики: то дава възможност на тези, които са планирали да кривнат, а алкохолът дава ход на импулсивността. Това е перфектната буря. Оххх, добре де, признаваме си, уебсайтът май имаше право...

А какво мислиш ти?


Виж ощеНово в Cosmo