Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Направи му подарък в Cosmo секси стил

 

Оценка: (5/5)

 
 

Парфюмът и плейстейшън-ът са симпатични идеи за подарък за него. Но това, което наистина иска (и вероятно се срамува да ти го каже в прав текст), е просто секс – точно по начина, който обожава.

Направи му подарък в Cosmo секси стил

Докато порастваме, Коледа малко по малко изгубва част от вълшебството си. Родителите спират да ни отрупват с безброй играчки и изведнъж осъзнаваме, че дядо Коледа е плод на нечие развинтено въображение. И това не се случва само с нас. Абсолютно всички малки момченца възмъжават и започват да мислят... за секс, разбира се!

Точно затова предпочитаните им подаръци се осъществяват между чаршафите. Предлагаме ти специален коледен списък с подаръци в Cosmo стил, които твоят човек със сигурност ще оцени подобаващо. За капак сме ти подготвили точните палави насоки, които ще те отведат към реализирането им.


* Имената са променени

Какво иска по време на френска любов...

Направи му подарък в Cosmo секси стил

Да демонстрираш оралните си умения пред твоя човек абсолютно винаги е правилно и със сигурност не би трябвало да запазваш тази страна на сексуалния ви живот само за специални случаи. Но като се има предвид, че навлизаме в празничен сезон, може би ще искаш да го изненадаш, приятно разбира се.

Започни с бавна целувка и едва доловимо гризване (като същевременно се налага да внимаваш със зъбките!). След успешното начало се настани удобно между краката му и започни да смучеш основата на пениса му, точно по средата между двете му малки приятелчета. От този ъгъл имаш възможност да надникнеш върху плътната ивица, която обикновено се намира в долната част на члена му. Ако прибегнеш до усилено и устойчиво смучене по дължината на тази ивичка, ще го накараш да се гърчи от удоволствие буквално за секунди. Всъщност благодарение на факта, че не стимулираш директно върха на пениса му, би могла да го задържиш на върха ужасно много време.

Когато решиш, че е време да му позволиш да достигне кулминацията, можеш да се предпазиш от схващания в челюстта като оставиш ръцете си да свършат останалата работа. Премести устата си до върха на малкия му приятел, открий правилния ритъм и го приравни с този на ръката си, намираща се в по-ниската част на ствола на пениса му.

Според Драго*, 26 г., това е най-сигурният начин да го побъркаш. „Усещането на устата й е невероятно – наподобявам го на гъделичкане – но няма достатъчно триене, за да успея да свърша само от тази стимулация. Но, ако в същото време ръката й се движи нагоре и надолу, трябва да мисля за висша математика, за да не ме обземе удоволствието. И дори това не проработва всеки път“. Тук ритъмът е най-важен, така че не това е моментът да прилагаш разни трикове, идващи от фантазията ти, стига да искаш да го задържиш на върха...

Какво иска да види...

Отдъхни си – научно доказано е, че от мастурбацията не се ослепява. Така че, ако искаш поне временно да помогнеш за „умопомрачаването“ му, недей просто да говориш за това, а действай директно пред очите му. Едва ли съществуват много похотливи маневри, които са по-интимни от тази. Невероятно лично е и му показва, че му вярваш безрезервно, ето защо му се струва толкова възбуждащо.

Визуалната стимулация просто възбужда силния пол много повече от нашия и определено мъжете проявяват по-различно отношение спрямо знойните гледки – точно затова снимките на разголени гърди карат ченетата им да увисват още от 12-годишни. Така че, залови се със собственото си удоволствие и... му позволи да гледа, разбира се.

Ако лекичко се притесняваш да преминеш директно към основното действие, направи го забавно с едно състезание кой от двама ви ще достигне върха първи. Победителят печели вечеря. Не забравяй, че твоят човек няма способността да симулира, така че играй честно.

От друга страна, ако си в готовност, се престори, че твоят човек дори не е там и се впусни в дежурните маневри, които прилагаш над себе си. Няма нужда да се мъчиш да изглеждаш секси или да театралничиш с престорени въздишки (не искаш да предизвикаш истеричния му смях, нали?) – това, което ти идва отвътре е повече от достатъчно.

Ако имаш еротични играчки, можеш спокойно да включиш и тях в действието. „Когато приятелката ми предложи да използва вибратора си пред мен, честно казано не знаех какво точно да очаквам, но трябва да призная, че беше адски възбуждащо...“ - сподели Даниел* (28 г.).  „След това позволи и на мен да го използвам върху нея и направо се пристрастих – играем си с него през няколко седмици и разнообразява страхотно сексуалния ни живот“.

И нещо, с което все пак трябва да внимаваш... Едва ли искаш да извадиш колекцията си от вибратори с гигантски размери на куп пред смаяния му поглед. Преди всичко мъжете са чувствителни създания и лесно би могла да изплашиш твоя човек, ако му демонстрираш последния писък на еротичната технология, който е придружен с по-сложно дистанционно управление от това на телевизора, да речем.

Какво иска да чуе...

Има тънка граница между горещите разговори и риска да звучиш като излязла от порно филм аматьорка. Може би най-добрият начин да добиеш представа как е правилно да се изразяваш е да опишеш точно какво искаш.

Ако желанието ти в момента е да те сграбчи в гръб на стълбите, кажи му точно и ясно: „Сграбчи ме в гръб на стълбите!“. Дали има мъж, способен да откаже на репликата: „Би било ужасно възбуждащо, ако ми демонстрираш оралните си умения...“ или „Покажи ми какво имаш и довлечи дупето си на леглото!“.

Странно-„интересните“ реплики като: „Язди ме здраво, каубой!“ или ще предизвикат истеричен смях и у двама ви, или ще го подтикнат към размисли как точно си прекарвала събота вечер преди да го срещнеш...

Защо харесва тройките...

Направи му подарък в Cosmo секси стил

Някой път, когато си в приятелска компания от мъже, можеш сама да се увериш в истинността на това твърдение, като ги попиташ коя е любимата им сексуална фантазия.  Гарантираме, че в около 90% (може би дори повече) от случаите отговорът е тройка с две жени. Докато тройката е наистина страхотна фантазия, не много мъже дори биха се сетили откъде да започнат, ако наистина им се случи, особено ако едната от участничките е дългогодишната им приятелка.

Ако си готова на тази крачка, информирай го. Седнете и обсъдете възможностите. Дали би било по-добре да доведете някоя мацка, която сте срещнали в нощен клуб и никога повече няма да видите? Или пък по-правилният вариант е някой, когото и двамата познавате достатъчно добре, за да закусите заедно на следващата сутрин?

И в двата случая твоят човек трябва да е наясно с твоите граници – кой с кого прави секс, колко внимание му позволяваш да обърне на другото момиче, кои действия са позволени. В противен случай нещата рискуват доста да се объркат.

Мариан* (29) е встъпил в тaкива занимания по грешния начин. „Правих тройка, докато бях в университета с две най-добри приятелки. Едната от тях помисли, че обръщам прекалено много внимание на другата и започнаха да се карат помежду си точно в разгара на вечерта. Накрая ми се наложи да си тръгна от балкона през съседите в 2 през нощта, защото не успях да открия ключа от входната врата. Следващия път, когато се срещнах с едната от двете, тя ми разясни, че не си говорят заради случката“.

Защо често таи „задни мисли“...

Направи му подарък в Cosmo секси стил

„Винаги иска това, което не може да има“. Това може би най-точно описва мъжката психология по темата. Аналният секс е една от най-забранените похотливи теми, която напоследък доби доста голяма популярност. Всяко табу винаги е вълнуващо и мъжете винаги търсят нещо различно, когато става дума за секс. Усещането при този тип секс е по-различно от това при традиционния, защото сфинктерът е по-тесен. Освен това съществуват доста мацки, които твърдят, че получават разтърсващи оргазми именно благодарение на това проникване, затова не може да се каже, че е чисто мъжко забавление.

Освен това аналният секс не е нещо, което трябва да правиш под натиск, но ако си любопитна да опиташ, защо не? За да се подготвиш започни с душ. Предиграта се налага да бъде достатъчно дълга, защото ако и двамата не сте достатъчно отпуснати едва ли ще се забавлявате както трябва. Предложи му да ти демонстрира риминг уменията си, докато използва пръстите си. Съществуват мацки, които достигат оргазъм дори само благодарение на тази маневра, така че не прибързвай да се отказваш от палави занимания в тази зона.

При положение, че се сметнеш за готова да преминете към проникване, запомни, че анусът не се овлажнява естествено както вагината ти и дори презервативите с лубрикант едва ли ще помогнат. За целта се сдобий с лубрикант на водна основа, който няма да съсипе латекса в кондома му.

По-добрият начин да се отпуснеш максимално, е да достигнеш върха още преди самото начало, така че го накарай да се потруди над теб достатъчно умело преди основното действие. Откриването на правилната поза е съществено. При резки движения може да изпиташ болка, затова трябва да си в стабилна позиция. Кучешката поза е най-очевидният избор, но ако сметнеш, че не е за теб, пробвай да легнеш по корем, като подложиш няколко възглавници под бедрата си. Друга подходяща поза е лъжички. Разбира се той не трябва да прибързва, а да бъде достатъчно нежен и да контролира ритъма си.  

 

Защо те иска в опаковка от подарък...

Направи му подарък в Cosmo секси стил

Сещаш се за онази коледна песничка на Марая Кери – All I want for Christmas is you (Всичко, което искам за Коледа, си ти), нали? Но това, което наистина иска твоят човек е теб, увита в панделка около талията и нищо друго. Добре де, може да добавиш и коледна шапчица, придружена със сияещата ти усмивка. Сексапилното бельо е наистина страхотна визуална глезотия за очите му през всички 11 месеца от годината, но през декември коледният дух е способен да свърши чудеса. И нищо няма да му донесе по-празнично настроение от тоалет, съставен изцяло от... един гирлянд например.

Палавото облекло винаги би го възбудило, защото по този начин му демонстрираш, че си разгорещена достатъчно много, за да планираш всичко, което е на път да се случи. „Всеки път, когато приятелката ми влезе в стаята с оскъдно облекло, знам, че вече е планирала всичко, което иска да ми „причини“ вечерта. И едва ли съществува нещо по-разпалващо от това да бъдеш нападнат така от жената, която обичаш,“ разкри Валентин* (26 г.).

Така че дори вече да си се сдобила с онзи MP3-плейър или маратонки за подарък, запази малко от опаковъчната хартия за палавото си празнично облекло и не пропускай репликата: „Хо, хо, хо!“ :-) 


Виж ощеНово в Cosmo