Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да скъсаш с някого преди Коледа

 

Оценка: (0/5)

 
 

Не трябва да се примиряваш с нещастните отношения само, защото е празничен сезон!

Как да скъсаш с някого преди Коледа

Има ли промяна в отношенията ви? Понякога е очевидно - може би партньорът е изневерил или поведението му е станало неприемливо, което показва, че връзката трябва да приключи. В други случаи усещаш по-скоро незначителна промяна в начина, по който се чувстваш. Това е така достатъчно дълго време, за да си зададеш въпроса дали наистина виждаш себе си с този човек в дългосрочен план. Често при тази ситуация да сложиш край е най-трудната задача и може да бъде изненадващо за гаджето ти, когато му кажеш, че всичко приключва. 

Какво решение трябва да вземеш през 2018 според зодията: Виж в галерията долу:

Каква промяна трябва да направят различните зодии през 2018

Ключът във всяка връзка е комуникацията. Добрата комуникация обикновено води до добри взаимоотношения, а лошата до лоша връзка. Често избягваме да говорим с партньора си по определена тема от страх да не нараним чувствата му, изпитваме вина и искаме да избягаме от директната конфронтация. Така че "да замълчим" за известно време изглежда добър вариант. От това обикновено не излиза нищо добро...

Тогава приближава това забележително време на годината, в което качеството на отношенията си проличава още повече. Може да се запиташ: "Наистина ли искам да прекарам Коледа с него?" "И нова година?" "Как да празнувам настъпването ан новата година с него, когато знам, че съм на път да го зарежа?"

Има ли подходящ момент да сложиш край на една връзка? Не мислим, че има ясен отговор на този въпрос. Някои биха казали, че е жестоко да зарежеш някой точно преди Коледа, тъй като това ще развали настроението на всички. Независимо кога решиш това да се случ, никога няма да бъде лесно. Раздялата е болезнена и емоционална и за двете страни. Може да има съжаление, тъга и вина. 

Как да скъсаш с някого преди Коледа

Ако смяташ да прекратиш връзката си преди празниците, има няколко въпроса, които трябва да си зададеш:

1. Защо се влюби в него, на първо място. Разбери дали има остатъци от тези чувства, които могат да бъдат възстановени, ако се фокусираш върху тях.

2. Изключена ли е "любовната светлина"? Мислим, че любовта е като светлината, понякога е силна и жива и ясно я виждаш как блести. Понякога тя е лека и фина, но все още гори. Ако любовта към партньора ти е изключена, то най-вероятно няма да се включи отново.

►►►Топ 10 на най-тъжните звездни раздели

3. Показала ли си му, че чувствата ти са се променили? Ние изпращаме подсъзнателни послания през цялото време. Може би гаджето ти е много по-наясно за твоите чувства, отколкото си мислиш. И няма да бъде изненада, когато му кажеш, че вече не го обичаш. 

4. Какво оценяваш в отношенията си с него? Всички отношения ни помагат да научим нещо повече за себе си и за това какво за нас е важно в една връзка. Спомни си защо си го обичала и какво се е променило, за да се променят и чувствата ти.

Да останеш с някой, когото не обичаш, е несправедливо и спрямо него, и спрямо теб. Всеки има право да бъде щастлив и обичан в една връзка. Прекратяването ан взаимоотношенията никога не елесно, но може да бъде направено със съпричастност, внимание и честност ...дори и да е точно преди Коледа.

Как да го направиш, ако решиш да е преди празниците:

Когато веднъж разбереш, че връзката ви е приключила, има много малко неща, които могат да те убедят в противното. Ваканционният сезон е труден, ако се намираш в такава ситуация. Първо, бъди 100% сигурна в решението си. Бъди честна и помисли логистично. Къде ще отидеш за Коледа, какво ще правиш...Така няма да останеш с него, просто, за да не си сама на Коледа. Направи план в главата си, той ще ти помогне да останеш твърдо убедена в решението си. Убеди се, че и той има с кого да прекара празниците, за да не изпитваш още по-голямо чувство за вина. 


Виж ощеНово в Cosmo