Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да се справиш, ако те зарежат по празниците

 

Оценка: (0/5)

 
 

Знаем, че сега никак не ти е до семейни събирания, партита и каквото и да било веселие. Зарязали са те и то точно по празниците.

Как да се справиш, ако те зарежат по празниците

Каквото и да правиш, не унивай. Ето как да се справиш с разбитото сърце.

Секс пози по зодии за 2017

1. Организирай вечеря.

Заобиколи се от подкрепящи те верни приятели и си напомни, че си невероятно човешко същество. Сега е необходимо да се социализираш, така че ако поканите не валят към теб, тогава на свой ред си организирай парти. Направи го, дори да те извади от зоната ти на комфорт.

2. Не премисляй ситуацията.

Ако си купила подаръци за вече бившия ти приятел, не се чувствай зле, ако си ги поискаш обратно. Когато един човек е наранен повече от другия, естествено е да поиска замръзяване на всички връзки, дори след време отношенията ви да се затоплят и да решите да останете приятели.

►►► Виж тук 13 причини защо е супер да си сингъл по Коледа

3. Срещай се с позитивни хора.

Малко коктейли и усмивката ти отново ще грейне.
Малко коктейли и усмивката ти отново ще грейне.

Хората, които имат позитивно отношение към живота са „заразни“. Ще срещнеш много по празничните събирания, така че дори да не можеш да излезеш от вратата, насили се и отиди да се видиш с усмихнати лица.

4. Изтрий ги от социалните медии, ако чувстваш такава необходимост.

Ако ти е трудно да гледаш какви ги вършат по празниците (без теб...), не е нужно да гледаш клипчета и снимки от радостните им изживявания. Не те интересува как е украсил елхата си, нито къде ще ходи за Нова година. Изтрий всичко и ще си отдъхнеш.

Как изглежда любовната мъка в снимки

5. Прави само неща, които те карат да се чувстваш добре.

„Отиди на СПА или шопинг с приятелки. Когато си без компания, награди се с посещение в салона за прическа и маникюр. Като правиш позитивни неща за себе си, настроението ти автоматично ще се повиши“.

►►► Виж тук 5 измамни причини за раздяла

6. Говори.

Как да се справиш, ако те зарежат по празниците

Излей сърцето си на приятел, това помага много. Когато таиш чувствата в себе си, те само чакат да избухнат неконтролируемо. Здравословно е да „разтовариш“ чувствата си.

7. Преструвай се.

Дори да ти е много трудно и мъчно, един от най-добрите начини да се преодолееш една раздяла е да се държи така, сякаш наистина си я преодоляла. Ще се увериш, че лъжата бързо ще се превърне в истина.

Когато видиш бившия си някъде, не се прави, че не го забелязваш. Бъди свой собствен ПР – сложи си най-голямата усмивка на лицето и го поздрави. Покажи му, че всичко с теб е наред.


Виж ощеНово в Cosmo