Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да получиш от него подарък, който искаш

 

Оценка: (3/5)

 
 

Какво да направиш, че любимия да ти подари, именно това, което си искала.

Как да получиш от него подарък, който искаш

Нова Година чука на вратата и мисълта за мечтания подарък те спохожда често, защото не го получи за Коледа!

Ето ти няколко начина да получиш това, което искаш от него!

Как да получиш от него подарък, който искаш

Три типа мъже, според това как и какви подаръци подаряват!

Мъже – златни рибки

Те правят подаръци често и лесно. Такива мъже са рядкост. Ако смяташ да градиш сериозна връзка с такъв човек, трябва да си подготвена, че неговата щедрост може да се превърне в разточителност. Той е готов да изхарчи цялата си заплата за една романтична вечер, а после да ви се наложи сериозно да затегнете колана в очакване на следващата заплата.

Мъже – кристални вази

Те не подаряват нищо, никога и на никого, дори и на най-близките си и девизът им е „Най-хубавият ти подарък съм аз“. Те могат да похарчат доста за себе си, но това съвсем не означава, че са готови да го направят и за другите. Поздравление, написано в смс и смятат, че това е напълно достатъчно. Върхът на тяхната щедрост ще бъде, ако ти преподарят нещо ненужно. За щастие, тези мъже са малко, защото да ги превъзпиташ е почти невъзможно.

Мъже с потенциал – най-разпространеният тип

Те подаряват подаръци, но рядко и обикновено им е нужен повод. Затова, ако той ти поднесе, дори и най-дребното нещо, положението не е отчайващо. Важното е да го насърчаваш. Мъжете мислят в перспектива и е много вероятно той да се притеснява, че ако сега ти купи скъп или мечтан подарък, няма да има с какво да те изненада след време. Така че, ако забелязваш, че с времето стойността на подаръците нараства, просто внимателно го подтиквай в правилното направление.

Говори за желанията си!

Мъжът подсъзнателно се страхува от грешки, да не би да не купи правилния подарък и да събуди недоволство у любимата. За да се ориентира, му е необходимо да знае точно какво харесваш.

Много по-лесно е да кажеш директно какво искаш, вместо да очакваш да прочете мислите ти. Понякога обаче, ти се страхуваш или срамуваш да говориш за желанията си. Било то, защото смяташ, че е твърде скъпо или защото наистина е твърде скъпо.

Важно е да помниш едно: „аз искам“, не е равно на „ти трябва“. Не трябва да го задължаваш, защото ще убиеш ентусиазма му.


Виж ощеНово в Cosmo