Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Cosmo идеи за вълшебна коледна украса

 

Оценка: (0/5)

 
 

Най-готините идеи за украса на дома са тук!

Cosmo идеи за вълшебна коледна украса

Новогодишните празници наближават, настъпва най-вълшебното време през годината: дълги ваканции, уютни вечери вкъщи, приятни срещи с близки и роднини. На улицата и в магазините се появяват първите елхи и празнични светлини, така че сега е времето да поработиш по украсяването на дома си. Ето най-актуалните тенденции за украсяване на дома за празниците.

27 коледни украси на открито

Вариант 1: "Вкусния" – ярък и радостен

Един от най-модерните цветове тази година – оранжевия.
Един от най-модерните цветове тази година – оранжевия.

Ярък и слънчев, този цвят е смел и позитивен. Не е задължително да украсяваш дома с обичайните снежинки – на мода са самоделните украшения и неочаквани решения. Главни герои на празника са цитрусите – обикновено мандарини. От портокалите може да направиш невероятно ефективни декоративни балони и живописно да ги разположиш из къщата. Ако тънката работа по карвинга на цитруси ти е непонятна, можеш просто да намериш красива кошница, да я напълниш с портокали и да я оставиш под елхата.

Cosmo идеи за вълшебна коледна украса

Най-добре с табелка "Оставяйте подаръците тук". Елхата със самоделно направени украшения е безусловния хит на сезона, а може да пробваш и да направиш истинско портокалово дърво – не забравяй да подбереш свещи и панделки. Конструкцията може да направиш с помощта на семейството или приятели. А ако нямаш камина, на която да се стоплиш, доброто настроение от топлата компания ти е осигурено. И естествено, трябва да украсиш елхата с мандарини, портокали и даже грейпфрути. Оптимистична и ярка, тя ще те радва през празниците. Няма да се налага този път да купуваш типичните стъклени играчки, сребърни гирлянди, а ще си я украсиш със самоделни украшения. От портокаловата кора може да направиш необичайни украшения – изрязвайт каквото си искаш. Изсъхнали и ароматни, самоделните играчки може да закачиш на елхата или да ги сложитш из къщата за настроение.

Розова Коледа

Вариант 2: кафе, мляко и перла

Cosmo идеи за вълшебна коледна украса

Елегантното съчетание на кафето и перлите ще се приеме от ценителите и гурме любителите за прекрасно. Ако искаш изисканост, спокойствие и класическа изтънченост, този вариант е за теб. В размислите по оформлението на празничната маса не забравяй за кристала, който навярно пазиш от майка си или баба си. Традиционен, многопластов и блестящ, той ще помогне да пресъздадеш атмосферата на зимна приказка. Вземи чаша с ажур и я превърни в свещник – шарките по стъклото ще напомнят на замръзнали прозорци в мразовит ден, а уютните пламъци ще стоплят и ще придадат усещане за спокойствие. Както следва – порови се в кутиите със семейни играчки за елха, навярно там има такива, които отдавна не си използвала. Украшения с история, в златна и перлена гама, които преди са ти се стрували стари, сега идеално ще послужат за създаване на празничната атмосфера.

Елха в кафето – перлена гама – цветовете на самата природа. Ако не искаш излишен блясък, може да се насочиш към матови отенъци и натурални предмети за декорацията. Натурално дърво, донесени от гората шишарки, обикновени панделки и елхови клонки  – всичко това може да стане отлична декорация за предстоящите празници за тези, които са се уморили от блясъка.

Стилна коледна украса

Вариант 3: Щастливи птици и лазурно море

Cosmo идеи за вълшебна коледна украса

Още един актуален цвят, който може да използваш при украсяване на интериора за празника – това е тюркоазения. Цвета на морето, носи в себе си атмосферата от лятната почивка и безгрижие. Свеж и лек, той прекрасно се съчетава с шоколадово, кремаво, лилаво, с оттенъци на златно или сребътно. Остава ти само да се запасиш с аксесоари.

Cosmo идеи за вълшебна коледна украса

Обърни внимание на тюркоазените украшения по рафтовете на магазините. В съчетание със сребро, те ще стоят отлично и на елхата. Балони, снежинки, мъниста – всичо което искаш, може да отидеш и по-далеч като избереш тази година бяла или сребриста елха. Тогава тюркоазените украшения ще станат ярък акцент, а интериорът ще се изпълни със светлина и лекота. Ако елхата е традиционна, не се страхувай да съчетаеш тюркоазените акценти с шоколадови и златисти украшения. Благодарение на аквамариновото, елхата ще е необичайна и ярка. И идва времето да се замислиш за сервирането на новогодишната маса. Обичайния сервиз, който използваш на празници, може да освежиш с тюркоазени салфетки, нова покривка с празнична тематика, ярки сещници и малки украшения за всеки гост. Добавяйки към тюркоаза лилави оттенъци, ти ще получиш необичайно и даже не малко мистично украшение за дома си, което ще се запомни от гостите ти. Не се страхувай от тюркоазените аксесоари – чаши със столче, играчки, фигурки, даже нови калии за креслата ще добавят във твоя дом свежест и празнична яркост.


Виж ощеНово в Cosmo