Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 начина да усъвършенстваш празничния си грим

 

Оценка: (0/5)

 
 

Изкуствените ти мигли непрекъснато се отлепят, а брокатът е буквално навсякъде по лицето ти? Спокойно, имаме разрешение за всички неволи покрай празничния ти грим.

 

6 начина да усъвършенстваш празничния си грим

Сезонът на партитата е, почти всяка вечер си навън и искаш винаги да си на ниво. Не позволявай размазаната спирала или каквито и да е други гафове с грима да помрачат настроението (и снимките ти). Ето как да се справиш с някои от най-често разпространените грешки при празничния макиаж.

 

Красив златен грим за празниците

1. Не позволявай на броката да се разпилее навсякъде.

Брокатените частици са супер секси и забележителни, но имат дразнещия навик да се разпръскват навсякъде по лицето ти
Брокатените частици са супер секси и забележителни, но имат дразнещия навик да се разпръскват навсякъде по лицето ти

Сега е моментът да украсиш клепачите си с колкото може повече брокат... и да се надяваш, че той няма да се разпилее навсякъде по лицето ти в момента, в който мигнеш. За да се спасиш от нашествието на бляскавите частици, най-добре да започнеш гримирането си с тях. Чак след това нанеси базата – фон дьо тенът и коректорът ще заличат случайно падналия на нежелани места брокат. Друга идея е използването на фиксиращ спрей за грим. Можеш да го употребиш по два начина – напръскай с него четката за сенки за очи, преди да я потопиш в брокатените частици. Така подсигуряваш тяхното плътно залепване за клепача. След като си готова с целия грим, напръскай лицето със спрея. Всичко ще остане на мястото си!

2. Подсигури изкуствените мигли.

Малко са изкуствените мигли, които следват естествената извивка на окото ти. Това означава, че в повечето случай, техните ъгълчета се „откачат“ и разлепват. За да избегнеш драмата по разлепените изкуствени мигли и да подсигуриш правилното им закрепване, съхранявай ги увити около дръжката на четка за грим. По този начин снопчетата ще стоят по-извити и ще се нагодят към формата на миглите по-лесно при залепване. 

3. Прикрий прекалено многото руж.

Бриджид Джоунс е известна не само с любовните, но и с грим гафовете си.
Бриджид Джоунс е известна не само с любовните, но и с грим гафовете си.

Когато прекалиш с ружа, лицето ти придобива червендалест оттенък, все едно си обърнала три големи на екс. Резултатът, с който едва ли би се гордяла. Но как да намалиш количеството руж, без да премахнеш и внимателно нанесения отдолу фон дьо тен? Първо, не се паникьосвай – ако се поддадеш на емоциите, бузите ти ще се зачервят още повече. Грабни четка за фон дьо тен и я прокарай с нежни движения по скулите си, като се стремиш да не натискаш. Косъмчетата ще отнемат един до два тона от цвета на ружа, без да изтриват фон дьо тена. 

4. Накарай цветната очна линия да изпъкне.

Очните линии в разноцветни варианти са супер весел и празничен акцент за грима ти. За съжаление, поради слабото осветление по партитата, техните игриви нюанси трудно се забелязват. Накарай цвета да изпъкне, като нанесеш отгоре върху линията сенки за очи в същия цвят. Така удвояваш пигментите и те се показват в целия си блясък.

 

24 идеи за носене на цветна очна линия

5. Придай си отпочинал вид.

Скачането от парти на парти и недоспиването неминуемо ще ти се отразят след няколко дни. Най-добрият начин погледът ти да изглежда сякаш последните дни си спала задължителните 8 часа, е следният: очертай долната линия на клепачите с коректор, използвайки много тънка и остра четка за грим. Прелей коректора надолу към зоната под очите (този трик всъщност просветлява погледа). Направи същото със зоната точно под веждите, за да изглеждат очите визуално по-отворени. Завърши освежаването със сенки в цвят шампанско, нанесени върху вътрешната част на окото, близо до слъзния канал. Воала – изглеждаш така, сякаш не си излизала всяка вечер през последната седмица!

Виж още 10 експресни трика за красота!

 

Притисната си от времето? Нашите експресни стратегии за грим и прическа ще те направят супер секси супер скоростно.
Притисната си от времето? Нашите експресни стратегии за грим и прическа ще те направят супер секси супер скоростно.

6. Изтрий размазания молив за очи.

Има ли нещо по-дразнещо от излязъл от очертанията си черен молив или размазана около очите спирала? Съмняваме се. За да премахнеш „чернилката“ първо установи дали тя е вече е засъхнала върху кожата ти. Ако отговорът е да, то просто трябва да я обелиш с пръст или изтриеш с кърпичка. Ако следите са все още мокри, нанеси отгоре малко количество коректор и го прелей леко. Грешката веднага изчезва


Виж ощеНово в Cosmo