Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Златните правила при покупка на автомобил

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Проучи.
Питай всеки наоколо за колата която кара, ремонтите, които е правил през последните години и когато се спреш на нещо конкретно, започни да проучваш в интернет какво е написано за него. Личните контакти със собственици на предпочитаното от теб возило са не са по-малко важни, защото дори и марката да се ползва с авторитет, има модели, които не са успешни.

Подходи спрямо възможностите си.
Да, кола за 3000 лв. сигурно ще е трошка, но пък ако избираш внимателно може да попаднеш на нещо запазено. А и е по-добре да имаш свой автомобил в реално време, а не в далечно бъдеще. Кола на лизинг, ако ти е по джоба също е вариант – тъкмо ще е нова, но няма да дължиш парите моментално.

Не прибързвай.
Решила си на всяка цена да имаш автомобил сега, но не можеш да намериш нещо което да харесаш и затова трябва да избираш между варианти, които не са ти по сърцето. Отложи покупката. По-добре да се проточи, отколкото после да съжаляваш, че не си изчакала.

Допълнителните разходи.
Застраховки, винетки, ремонти, смяна на маслото, а и трябва да наливаш бензин, когато светне на червено... Проучи колко им струва на приятелките ти да имат четириколесното удоволствие, сравни го с настоящите ти разходи и тогава вземи финалното решение.


Женско царство
Световно изследване показва, че през последните 50 години жените са направили решителни крачки към свободата си, купувайки я с парите, които сами изкарват. Все по-малко дами у нас и по света се дават своята заплата на мъжете си или разчитат основно на доходите на силния пол. Само за едно поколение огромна част от женската половина на човечеството окончателно са взели с преврат финансовото министерство в домовете си и независимо дали говорим за съпрузи или гаджета, те контролират начинът, по който да се харчат парите. През последните 20 години в развитите страни близо 47% от жените са станали абсолютно финансово независими, а броят на мацките, които получават повече от партьорите си расте с всяка година.

Виж ощеНово в Cosmo