Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо се карате за пари

 

Оценка: (3/5)

Колко сте съвместими ти и партньора ти?

Когато единият има едно отношение към парите, а другият напълно различно, се получава динамика на противоположностите и има спорове и разправии. Например, ако единият обича да харчи, а другият да пести, или пък единият търси сигурност, а другият просто не се интересува – съвсем очаквано между вас ще има търкания.

Защо се карате за пари

Но дори да си се омъжила за някой с напълно противоположно отношение към парите, няма повод за драма. Връзката ви ще е интересна и динамична и дори ще донесе предимства и на двама ви. Ако умеете да обсъждате въпросите и да постигате съгласие, е напълно възможно да намерите напълно нестандартно решение, което да устройва и двама ви.

Защо се караме за пари

Разправиите за пари могат да започнат по всяко време и по всякакъв повод, но никога не е забавно. Парите са личен въпрос и когато единият започне да обсъжда парите на другия, засяга болна тема. Ако имате финансови проблеми и постоянно се карате за това, проблемът не е в бюджета. Проблемът е, че отношението ви към парите не е правилно. И най-добрият финансов план няма да ви помогне. Просто променете връзката си с парите.

Финансов синхрон

Балансираният бюджет ще ви помогне да имате пари за основните разходи, но специалистите препоръчват да имате „Финансово споразумение“ и „Връзка с парите“.

 

Продължава...

  • Начало
  • Колко сте съвместими ти и партньора ти?

Виж ощеНово в Cosmo