Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Стой далеч от изкушенията

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Разпродажбите, ех, разпродажбите – всичко е доста по-евтино и някой ден ще облечеш тази изгодна сделка – но не може ли да забавиш ход и да си купиш нещо, което наистина искаш?

Стратегия 1
Планирането е всичко
Разпродажбите спестяват пари само когато предварително си решила да купиш някои от продуктите. Понякога от намаленията можеш да набавиш дори подаръци за рождени дни и други поводи, които са след месец-два.

Стратегия 2
Признай си – не можеш да се справиш
Началото на всяко лечение е да установиш какво ти е – например, не можеш да минеш през разпродажба, без да си купиш дори неща, които няма как да си позволиш в момента (но пък са толкова изгодни). Затова – преди да се хвърлиш към пробните, дай си сметка колко точно пари можеш да профукаш, без да затънеш.

Стратегия 3
Избери едно (дори да е най-скъпото)
Колко пъти си решавала, че няма да купуваш веднага, а ще премислиш? Нека се сетим – колкото си започвала диета “от утре”? Има една стратегия, която може да помогне в този случай. Обикаляйки магазините, си постави за цел да съставиш списък на най-готините неща и в края на деня се върни при това, което наистина си харесала. Дори то изобщо да не е в разпродажба.

Стратегия 4
Внимавай с кого пазаруваш
Има приятелки, които ще те убеждават и други, които биха те разубеждавали за всяка покупка. Вземи със себе си на шопинг тур тази, която най-много отговаря на финансите ти - “време е да харчим”, или “пестенето е нашият бог”.

30% ОТ ЖЕНИТЕ СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ КРИЯТ КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ ЗА ПО-СКЪПИТЕ СИ ПОКУПКИ (САМО 20% ОТ МЪЖЕТЕ ГО ПРАВЯТ).


Виж ощеНово в Cosmo