Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спести супер лесно (поне) 2000 лева!

 

Оценка: (0/5)

Спести супер лесно (поне) 2000 лева!
Спести супер лесно (поне) 2000 лева! © Shutterstock
Ако си направиш малка сметка на похарченото, ще откриеш, че можеш да спестиш много пари и то без драматични усилия и непосилни ограничения. Енергоспестяващите крушки и икономисването на водата може да ти спести 500-600 лева от сметки годишно. Добави и тези 3 прости правила към списъка на нещата, които пестят ТВОИТЕ пари.

Пий сутрешното си кафе вкъщи

Имаш навика да купуваш сутрешното си кафе от някоя готина кафе верига или най-близката кафе машина? Ще спестиш между 144 и 768 лева годишно, ако взимаш нужната доза кофеин вкъщи.

Носи си обяд

Ако обядваш в близкото ресторантче до офиса или си купуваш сандвич и сок от магазина, харчиш между 6 и 20 лева дневно. Това лесно се редуцира до 2 лева на ден, ако си вземеш сандвич и салата от вкъщи. Така ще спестиш поне 1100 лева годишно.

Не пътувай сама с колата

Можеш да поделиш разходите си за път с колега с автомобил, който живее близо до теб или със съсед във вашата посока. Тази възможност намалява наполовина разходите за бензин. Така ако средно харчиш по около 150 лева за бензин месечно, сумата ще намалее до 75 лева. Не забравяй, че най-евтиният вариант си остава градският транспорт.

Източник: fincity.bg


Виж ощеНово в Cosmo