Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спести пари

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Секси евтина среща
Иска ти се да идете с твоя човек на кино? Не е нужно да харчиш толкова пари. Извади любим стар филм  от DVD-колекцията си, приготви пуканки в микровълновата и – готово! Остава ви само да се гушкате на дивана – абсолютно безплатно!

Спести пари
Спести пари

Страхотни нокти за по-малко пари
Ако навикът ти да ходиш на маникюр удря сериозно финансите ти, ще ти кажем две думи: смяна на лака. Това обикновено струва наполовина от парите за цялата процедура. Уловката? Не ти пилят ноктите и не ти махат кожичките – ще трябва да го направиш сама. (Някои салони не пишат, че предлагат само смяна на лак, така че – питай!)

Малки вкусни подаръци за дружките ти
Криза е и всички сме наясно, че парите за изненади са ограничени. Намери в интернет рецепта за вкусни сладки, направи ги в различни цветове и форми и ги аранжирай в красиви кутии за подаръци. Дружките ти ще се зарадват на вниманието и изобретателността ти, а ти ще спестиш доста от подаръци за всяка от тях.

Сравни и прецени
Навик: купуваш си закуска от баничарницата всеки ден – 2 лв.
Цена: 550 лв годишно
Какво би могла да си купиш: шикозен блейзер, коплект гривни, секси високи обувки, блестящи обици и стилна рокля.

Виж ощеНово в Cosmo