Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пътят към богатството

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Пол Маккена, който е автор на книгата Аз ще те направя богат (милиардерът Ричард Брансън е сред почитателите му), твърди, че начинът да забогатееш е като промениш своите отношения с парите.

Пътят към богатството
Пътят към богатството


“Много хора се чувстват по-удобно да споделят с приятели интимни детайли от сексуалния си живот, отколкото да говорят за финансовото си състояние“, казва той и дава схема, чрез която да промениш схващанията, които ти пречат да забогатееш. Според Пол Маккена хората сами саботират успеха си и има начин това да се промени.

Няколко елементарни, но важни съвета.
Преглеждай баланса на сметката си. Всички измамници разчитат точно на това, когато правят машинации – че няма как да ги забележиш.

Променяй ПИН-кода си. От съображения за сигурност е добре да променяш шифъра за картата си поне веднъж годишно, като не избирай лесни комбинации като 1234 или първите цифри от ЕГН-то си.

Влез в час с новите технологии. Пробвай онлайн банкирането и е-pay - всяко ходене до банката може да бъде спестено.


Виж ощеНово в Cosmo