Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Предимствата на онлайн банкирането

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Спестяваш време.


Дори и в най-добрите банки има опашки. Във виртуалната среда това не е така и имаш възможност да направиш всичките си банкови разплащания, когато на теб ти е удобно, дори да е в извънработното време.

Удобно е.
Все повече ежемесечни разходи могат да бъдат плащани по електронен път – вода, електричество, телефон... За какво ти е да ходиш до всички гишета, като с няколко клик-клик можеш да решиш въпроса?

Не рискуваш нищо.
Системите за сигурност са достатъчно добри, за да не се притесняваш, че парите ти могат да изчезнат, пък и има денонощни телефони, на които можеш да зададеш въпросите си.

Не е скъпо.
Месечното обслужване е на напълно приемливи пари – около един лев.

35% ОТ ЧИТАТЕЛКИТЕ НА COSMO НЕ ВЯРВАТ, ЧЕ ИМА СМИСЪЛ ДА СПЕСТЯВАТ.

Получавам малка заплата на настоящата си работа. Кандидатствам на друго място и не знам как да им отговоря, ако ме попитат колко взимам, защото ще поискам повече пари от тях.
Най-добрата стратегия е да поддържаш разговора в посоката защо твоите знания и умения са на ниво и защо струват парите, които си си намислила. Бъди подготвена също така да обясниш защо търсиш скок в заплатата си (никой работодател не иска да си мисли, че ти плаща прекалено много). Би могла да кажеш например, че си избрала настоящата си работа с по-малко пари, за да натрупаш опит, но сега вече си по-подготвена и искаш да получаваш адекватно заплащане за труда си. Ако все пак ти зададат въпроса колко получаваш в момента, бъди почти честна, защото те имат достатъчно начини да проверят приблизителната ти заплата, и върни разговора обратно към по-важната тема, а именно – защо заслужаваш повече пари.


Виж ощеНово в Cosmo