Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

EmoJoy KISS ти подарява любов

 

Оценка: (0/5)

Сребърно кюлче-медальон EmoJoy KISS ще те накара да се усмихнеш

EmoJoy KISS ти подарява любов

EmoJoy KISS ти подарява любов

Този намигащ, усмихнат чаровник, изработен от сребро, проба 999/1000, е само едно от прекрасните предложение от богатата палитра от златни и сребърни кюлчета-медальони с емоционална стойност на Първа инвестиционна банка.

EmoJoy KISS ти подарява любов

Кюлчето-медальон EmoJoy KISS е изработено от дизайнерския екип на швейцарската рафинерия ПАМП и се разпространява ексклузивно в офисите на банката. Създадено е в отговор на голямото клиентско търсене на продукти за юбилеи и подаръци, или просто, за да засвидетелства човек уважение и любов към половинката си.

Кюлчето-медальон EmoJoy KISS е от серията EMO-JOY, акцентираща върху любовта, здравето, парите, разума, щастието, успеха и късмета.

Вземи си твоето късче любов или зарадвай близък човек. Всяко кюлче-медальон EmoJoy KISS се предлага, опаковано в елегантна торбичка и в картонена луксозна кутия.

►►►Продуктът можеш да намериш ТУК

EmoJoy KISS ти подарява любов

Първа инвестиционна банка АД е пионер в създаването и развитието на пазара на благородни метали в България. Започва сделки с кюлчета и монети през есента на 2001 г. Първоначално продава само златни инвестиционни кюлчета и монети от партньорски швейцарски банки. С бързото развитие на дейността и нарастващата цена на инвестиционните метали от началото на XXI век насам, банката започва да предлага и златни и сребърни кюлчета и кюлчета-медальони на швейцарската рафинерия ПАМП, много монетни дворове и др. От 2003 г. Fibank разширява своя бизнес с изделия от благородни метали и в клоновата си мрежа в Албания.

В края на 2012 г. Fibank предлага над 200 продукта от злато, сребро, паладий и др. метали в над 150 офиса в София и страната.


Виж ощеНово в Cosmo