Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Очакват те емоции без лихва

 

Оценка: (0/5)

Ти имаш банкова крата. Той има банкова карта... Едва ли имаш познат, който да не разполага с такава. Факт е, че банковите карти навлизат все по-активно в ежедневието ни. Статистиката отчита непрекъснато увеличаване на техния брой и това поставя България на едно от първите места в Европа по ръст на този продукт. Банка ДСК не изостава от този процес, точно обратното – тя е сред кредитните институции, които имат най-много издадени банкови карти, както и притежава най-голям брой банкомати, разположени на територията на цялата страна.

Очакват те емоции без лихва

За да улесним още повече своите клиенти, предлагаме облекчени условия при издаване на нови кредитни карти на Банка ДСК до края на годината.

Промоцията е за безконтактните кредитни карти: MasterCard Galaxy PayPass, Visa Galaxy payWave, както и за стандартни кредитни карти: MasterCard Galaxy, Visa Galaxy, DSK-ITIC Credit, Maxi Go.

Очакват те емоции без лихва

През първите шест месеца след издаването на картата за всички транзакции, включително и при теглене на пари от банкомат, не се начислява лихва. Картите се издават напълно безплатно, включително по интернет на този адрес, само с едно кликване на мишката.

Очакват те емоции без лихва

След изтичане на промоционалните шест месеца картата започва да се олихвява със стандартния лихвен процент по кредитни карти.

Промоцията не важи за допълнителни карти, издадени към вече съществуващи кредитни карти, одобрени преди началото на кампанията.

Очакват те емоции без лихва


Виж ощеНово в Cosmo