Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъжете купуват, жените пазаруват

Cosmo
 

Оценка: (3/5)

Мъжете купуват, жените пазаруват
Мъжете купуват, жените пазаруват
Марсианците и венерианките имат съвсем различен подход към това жизненоважно занимание.

Пътешествие или цел.
Мъжете отиват да купят нещо точно определено и ако не го открият в първите двадесет минути, започват да се изнервят. Тогава има два възможни сценария – тръгват си веднага или взимат възможно най-близкото до желаното. Всяка уважаваща себе си жена трябва да намери поне три неща, които стават, за да може да реши кое да купи.

Различното разбиране за удобство.
За мъжете най-важното е мястото да е наблизо, да не се чака и да има удобно  паркиране. При жените основното е обслужването в магазина да е на ниво. Ние можем да пропътуваме километри, преди да стигнем „правилния“ търговски обект, където сме видели нещо хубаво преди време, или в който продавачката има вкус.

Стойността на нещата.
Мъжете са готови да дадат еднократно много повече пари за чифт обувки, отколкото жените. Причината – ние не можем да си представим да живеем с малко обувки, докато за тях е важно да им е удобно (изключения от правилото, разбира се, има). От друга страна, дамите сме способни да платим повече пари за рокля, която ще сложим само веднъж, отколкото за ежедневните ни и крайно необходими дрехи – нещо неразбираемо за другия пол.

СЪВЕТ: ПРОМОЦИИТЕ СА ИДЕАЛЕН НАЧИН ДА ПОЛУЧИШ ПО-ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ЗА ПО-МАЛКО ПАРИ. НЕ ГИ ПРОПУСКАЙ!

 

Искам да спестявам, но не знам как да започна...
Първо трябва да си поставиш цел, която да преследваш. След това е ред на това да прецениш точно как ще я изпълниш. Обикновено в началото се тръгва с по-големи суми, но няма нищо лошо в това да започнеш с малка цифра и да видиш как ще ти се отрази на бюджета, преди да продължиш напред и да вдигнеш мизата. Парите в брой са голямо изкушение, затова най-добре си отвори срочен депозит (в момента лихвите са изключително изгодни) и превеждай в него пари редовно.


Виж ощеНово в Cosmo