Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да спрете да се карате за пари

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Как да спрете да се карате за пари
Как да спрете да се карате за пари
Караниците за пари обикновено имат общо с други проблеми във връзката ви.

Някой иска да се наложи.
Понякога, когато имате различен социален статус, може единият от вас да стане ревнив или да се почувства застрашен. Има много хора, за които парите са равни на любов и привързаност. Опитай се да разбереш откъде идва гнева ти и ако си наистина готова, го изрази, но спокойно.

Не приемате различията си.
Противоположностите се привличат - стиснатият се събира с широките пръсти, но това води до проблеми и за да не прекарвате вечерите си в двата края на дивана, се опитайте да се уговорите къде започва прекаляването – и за скръндзата, и за харчлията.

Не си говорите.
Последното нещо, което трябва да направите, е да се опитвате да критикувате личните разходи на другия. Твоят скъп крем е неговото швейцарско ножче с три отвертки. Не се заяждайте за глупости и се разберете само по-големите покупки да минават през взаимно одобрение.

ПРОЗРЕНИЕ
Не ми казвай какви са приоритетите ти. Кажи ми как си харчиш парите и аз ще ги разбера.
Джеймс Фрик


Виж ощеНово в Cosmo