Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да спестиш пари за един час

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Разходите по празниците на всяко уважаващо себе си Cosmo момиче са огромни. Пикът на сезона е идеалният момент да отделиш малко пари, които да използваш, когато се наложи. Повярвай, че ще си ни благодарна.

Как да спестиш пари за един час
Как да спестиш пари за един час

15 минути. Иди и внеси поне 100 лева в депозитната си сметка в банката, особено ако си планирала отпуската си. Така няма да ги похарчиш за десетия чифт бански или петнайстия чифт сандали, които не можеш да устоиш да си купиш.

10 минути. Обади се поне на двама от онези, които ти дължат пари. Ясно е, че с малките суми, които ти дължат, няма да забогатееш, но поне ще покриеш някои дребни разходи.

25 минути. Изчисли колко пари средно харчиш седмично. След това отдели половината от тази сума и се опитай да изкараш седмицата с нея. Така ще се сдобиеш с първа вноска за фонда “Лични парти удоволствия”.

10 минути. Провери баланса си по кредитната карта и после направи една допълнителна вноска. Така имаш шанс да не се окажеш на червено, след като зимните фиести приключат.    


Виж ощеНово в Cosmo