Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да спестиш от парите за храна

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Как да спестиш от парите за храна
Как да спестиш от парите за храна
С нашите идеи фигурата ти бързо ще се втали за настъпващото лято. За сметка на това портмонето ти ще набъбне значително.

Направи си списък
Преди да влезеш в магазина, бъди наясно какво ще купуваш. Прегледай внимателно съдържанието на хладилника и шкафовете вкъщи, за да не се окаже, че купуваш излишни продукти. Ако се придържаш към предварителния си план, ще избегнеш едно от основните изкушения на големите магазини – да купуваш всичко, което ти изглежда вкусно.

Заложи на здравословната храна
Ще спестиш доста откъм калории и пари ако влагаш в здравословно меню. Така ще избегнеш чипсовете, вафличките и поничките. Замени ги с плодове и зеленчуци на сезона пред такива, които са гледани в оранжерии и съответно са по-скъпи.

Не се поддавай на диетични изкушения
Храните на щандовете с диетични продукти всъщност са с изкуствено завишени цени, защото се водят „биологични“. Но ако са отглеждани без изкуствени торове, това не е причина да са по-скъпи. Най-полезните храни са най-обикновените – месо, мляко, сирене, плодове, зеленчуци.


Виж ощеНово в Cosmo